Celebrity News

Jaka eksplozija na Makišu: Državne službe na terenu

Jaka eksplozija na Makišu: Državne službe na terenu

Jaka eksplozija odjeknula je oko ponoći u beogradskom naselju Makiš na opštini Čukarica, a na sreću povređenih nije bilo

Prema ekskluzivnim saznanjima, na licu mesta bili su pripadnici državne službe koji su svojom akcijom na terenu uspeli da situaciju stave pod kontrolu. Kako je ovaj deo grada izolovan šumom, građani i mediji nisu ni bili svesni opasnosti i drame koja se odigravala tokom cele noći.

Uzrok eksplozije i dalje nije poznat s obzirom na to da detalji ovog dramatičnog događaja još uvek nisu dostupni javnosti, a ceo slučaj se za sada vodi kao državna tajna. Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je reč o obračunu službe bezbednosti sa organizovanim kriminalom.

Međutim, iz anonimnih izvora uspeli smo da dobijemo i pouzdanu informaciju da će građani imati priliku da saznaju sve o ovom misterioznom događaju u drugoj sezoni serije Državni službenik koja se sa nestrpljenjem očekuje ove godine na Superstar TV kanalu.

Naime, vest iz naslova i sa početka teksta, zapravo je scena sa seta koju su izveli profesionalni pirotehničari za potrebe snimanja serije.

Državni službenik koja će se u novoj sezoni baviti sajber kriminalom kao savremenom pretnjom po bezbednost države i njenih građana. Iako snimanje još uvek nije završeno, već je izvesno da će vrhunska produkcija opravdati dosadašnji uspeh i ostati u rangu velikih, holivudskih ostvarenja, a nove intrige, specijalni efekti i pirotehnika, poput eksplozije na Makišu, samo su deo akcije koju gledaoci mogu da očekuju.

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.