Celebrity News

Javnost na nogama, kolege uznemirene: Podrška Nataši Bekvalac stiže sa svih strana (foto)

Autor: | 14/04/2018

Javnost na nogama, kolege uznemirene: Podrška Nataši Bekvalac stiže sa svih strana (foto)

Poznate ličnosti veoma su uznemirene i odmah su Nataši Bekvalai pružili veliku podršku, nakon što je pretrpela fizičko nasilje jutros u svom stanu od strane supruga Luke Lazukića.

On je nasrnuo na pevačicu, nakon što je ona čitala poruke u njegovom telefonu, koje su navodno bile ljubavne. Lazukić je naneo povrede pevačici u predelu glave.

Brojne poznate ličnosti, a naročito njene koleginice sa estrade uputile su joj reči podrške.

* Svetlana Ceca Ražnatović

- Monstruozno! Jako, jako mi je žao... Stop nasilju nad ženama, nad slabijima. Stop svim oblicima nasilja - poručila je Ceca.

* Mira Škorić

-  Zatečena sam! Nataša i Luka su mi delovali kao skladan i srećan par, nisam ni slutila da može da dođe do ovoga. Nataša je sjajan drug i kolega. Ako vam je tačna informacija, onda je ovo za osudu i ne sumnjam u naš zakon - rekla je Mira za "Kurir".

* Katarina Živković

– Pročitala sam to. Ako je tačno, stop nasilju nad ženama. Kakav god da je razlog, nema opravdanja. Muškarac ne sme da povisi ton na ženu, a kamoli da podigne ruku. Zaista nemam drugi komentar - rekla je Kaća.

Poznate ličnosti, oglasile su se i putem društevnih mreža i uputile Nataši podršku i veliku ljubav, a među njima i Marija Šerifović, Seka Aleksić, Ana Sević...

I Natašini roditelji Mira i Dragoljub Bekvalac stigli su iz Novog Sada u Beograd kako bi ćerki pružili podršku.

Natašin otac, Dragoljub, vidno uznemiren stigao je u ćerkin stan
Za ocem, stigla je i Natašina mama