Celebrity News

Javnost zbunjena ko je otac: Kloi Kardašijan ponovo trudna?

Javnost zbunjena ko je otac: Kloi Kardašijan ponovo trudna?

Apsolutne rekorderke u objavama na Instagramu definitivno su ponovo srušile ovu društvenu mrežu. Porodičnom fotografijom koja je, čini se, dosta starija, raznežile su mnoga srca, ali i zaintrigirale. 

Kloi Kardašijan ponovo ponovo trudna?

Kajli Džener je na svom Snapchatu na Instagramu šokirala pratioce kada je u opisu ove fotografije koju je prethodno objavila Kloi na svom nalogu, napisala:

- Ljudi me stalno pitaju da li je Kloi trudna zbog onoga što je objavila na Instagramu. Ja definitivno nisam osoba koja treba da je pita, ali šta vi mislite?

Nakon ovog intrigantnog pitanja usledila je lavina komentara na Kajlinu objavu. Izjava popularne rijaliti zvezde izazvala je oprečna mišljenja - dok se jedni raduju navodnoj prinovi, drugi bez zadrške pitaju ko je otac deteta.

Raniji radovi porodice Kardašijan-Džener posledica su ovog, reklo bi se, neumesnog pitanja. Budući da je pre nekoliko nedelja Kloi izjavila da namerava da uzme seme svog bivšeg muža, košarkaša Tristana Tompsona, kako bi dobila još jedno dete i proširila porodicu, na pitanje "ko je otac" i da li je ovo zaista tačno odgovora još uvek nema.

NE PROPUSTITE:
IZGLEDA STRAŠNO: Kloi Kardašijan ponovo otišla pod nož?! (foto)

Kako je Kloi Kardašijan najavila moguću vest o bebi broj dva? 

U jednoj od epizoda popularnoj rijaliti programa "U korak sa Kardašijanima" poznata satrleta i rijaliti zvezda Kloi Kardašijan je razgovarala je sa Tristanom, koji je, naime, u tom trenutku sređivao igračke ćerke Tru.

Na opasku igrača Klivlend Kavalirsa da bi u slučaju još jedne ćerke morali opet da kupuju istu količinu igračaka, Kloi je drčno odgovorila:

- Ko bi s tobom imao još jendu čerku - na šta se Tristan Tompson imao provokatrosku repliku:

- Tru fali društvo! 

Kloi je naravno, odgovorila u svom stilu, međutim do današnjeg dana niko nije siguran da li je bila ozbiljna u svojoj nameri ili je sve neslana šala.

- Možda bih uzela neke embrione za još jedno dete. Moraću da pozajmim tvoju spermu. VIdećemo kasnije. To je potpuno druga stvar - izjavila je Kardašijanova.

NE PROPUSTITE:
Nije ostala dužna fanu: Kloi Kardašijan NA UDARU zbog skupe igračke za ćerku! (video)

 

View this post on Instagram

 

? FOREVER TYPE OF THING ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on May 12, 2020 at 12:10pm PDT

Nekadašnji supružnici Kloi Kardašijan i Tristan Tompson u izolaciji proslavili ćerkin rođendan u stilu Kardašijan 

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan i njen bivši muž, košarkaš Tristan Tompson proslavili su drugi rođendan svoje predivne devojčice Tru Tompson.

Bivši supružnici, koji vreme u izolaciji provode zajedno sa svojom mezimicom, odlučili su da joj prirede nezaboravnu rođendansku proslavu u pravom Kardašijan stilu. Postarali su se da njihovoj naslednici ništa ne nedostaje, te je cela kuća bila puna balona i poklona inspirisanih animiranim filmom „Trolovi“. Sve je bilo tu. Osim gostiju.

Zbog pandemije koronavirusa, srećni roditelji su organizovali slavlje na kome su bili samo njih troje. Kloi je na Instagramu podelila fotografije sa proslave sa svojih 107 miliona pratilaca. Tru je izgledala divno u beloj haljini dok je stajala na krevetu okružena balonima, a srećna mama je napisala:

– Srećan rođendan, slatka moj TuTu. Ti si moja nezaboravna uspomena iz proteklih godina, dragocen čarobni trenutak sadašnjosti i obećanje za srećnu budućnost. Ti si čitav moj svet! Činiš moj život potpunim. Radujem što ću zauvek biti sa tobom. Do kraja vremena. Volim te moja draga devojčice.

NE PROPUSTITE:
Kloi Kardašijan i Tristan Tompson PRVI PUT ZAJEDNO u javnosti nakon dugo vremena

Komentari (0)

Loading