Celebrity News

Jedno ime će oduševiti celu Srbiju: Ko su ČLANOVI ŽIRIJA nove sezone TLZP-a?

Jedno ime će oduševiti celu Srbiju: Ko su ČLANOVI ŽIRIJA nove sezone TLZP-a?

Peta sezona takmičarskog šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” počinje 4. oktobra kada će biti prikazana prva epizoda, a novine koje nas očekuju u popularnoj TV emsiji tiču se članova žirija.

Naime, ove sezone glumica Dubravka Mijatović i kompozitor i tekstopisac Dušan Alajgić biće ti koji će ocenjivati takmičare, piše "Blic".

- Dugo je trajao izbor ko bi bio dovoljno kompetentan da ocenjuje poznate u imitacijama kako domaćih tako i stranih zvezda. Spisak javnih ličnosti koje su trebale da stanu pred kamere i komentarišu one koju su na sceni bio je dugačak. Produkcija je došla na ideju da pozove Dubravku koju gledaoci do sada nisu imali prilike da vide u ovoj zanimljivoj ulozi člana žirija koji će davati ocene na osnovu toga koliko su učesnici dobro izneli određenu imitaciju. Vokalna umeća kandidata ocenjivaće Alagić, koji do sada takođe nije bio deo nijednog takmičenje, a priznat je u muzičkim vodama jer iza njegovog imena stoji veliki broj hitova - za "Blic" kaže izvor blizak produkciji i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??Београдски Bремеплов?? (@beogradski_vremeplov_011) on Jul 24, 2018 at 7:37am PDT

- Pregovori su i dalje u toku sa trećim stalnim članom žirija, a prema nekim glasinama, to bi trebalo da bude Branko Đurić Đura, koji je prethodnih godina bio deo ovog takmičenja, a koji je svojim zanimljivim komentarima zasmejavao mnoge - objašnjava izvor i dodaje da su za ovu godinu pripremili nova pravila.

- Kako smo uzeli iz svake sezone po dva-tri takmičara, dogovorili smo se da napravimo još jednu nagradu. Svako od njih će se boriti da ponese titulu takmičara najbolje sezone u kojoj je bio. Tako će se Edita boriti da osvoji prvo mesto u ovoj kategoriji i dobije prvo mesto za svoju četvrtu sezonu u kojoj se ona takmičila. Zanimljivo je da će neke imitacije koje nikada nisu viđene ni u jednoj sezoni biti prvi put prikazane - dodaje izvor blizak produciji, prenosi "Blic".

Podsećanja radi, u ulozi voditeljke naći će se Marija Kilibarda, a deset poznatih u borbi za pobedu su: Ana Kokić, Edita Aradinović, Ivana Peters, Nenad Pagonis, Nenad Knežević Knez, Danijel Kajmakoski, Katarina Bogićević, Željko Šašić, Aleksa Jelić, kao i Dragan Kojić Keba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on May 23, 2019 at 10:35am PDT