Celebrity News

Jelena Bin Drai je nova Hurem! Evo šta kaže o ostalih 147 žena svog muža!

Jelena Bin Drai je nova Hurem! Evo šta kaže o ostalih 147 žena svog muža!

Jelena Bin Drai kroz duhovite odgovore rešila misteriju koja je mnoge zanimala, te otkrila kako zaista izgleda njen život u Dubaiju

Nekadašnja mis Jugoslavije Jelena Bin Drai nedavno se susrela sa brojnim pogrdnim komentarima na društvenim mrežama koji su bili upućeni na račun njenog braka i života koji vodi daleko od Srbije.

Ona je otkrila šta joj sve ljudi pišu, a neki od komentara su „Jadnica u haremu“, „Ne mora da bude lepa kada joj muž uvek ima novu i lepšu. Koji si redni broj?“ i tako redom…

Za sve njih Jelena je imala spreman odgovor koji je objavila na svom Instagram profilu!

Pročitajte:

 

View this post on Instagram

 

Poslovice i izreke su deo svakodnevnog govora, izrazi su velikog iskustva, uvek nose pouku i putokaz za društveno i moralno ponašanje. To su mudrosti potekle iz naroda koje se uvek prihvataju kao istina. Najčešće su sažete kao filozofske misli koja često ima ritmičnost svojstvenu narodnim pesmama. Ova zbirka kao uostalom i sve druge narodne umotvorine poput moje omiljene " prodala veru za večeru " jasan su dokaz koliko su ovi divni produhovljeni pojedinci duboko religiozni , koliko su rečiti ,kako prosto, ali opet lepo i uzvišeno, a često puta i jedrim humorom jednostavno iskazuju osećanje, bez da su ikada čuli za pravila po kojima se slažu misli u lep govor i besedu. Poslovice ,izreke i zagonetke krasi bogatstvo duha i izvanredan smisao za humor i satiru . Pojedine narodne umotvorine su oblik narodne književnosti koja se u narodu najduže održala , te se i danas koristi u 21 veku medju pojedincima ,evo ove vrste ????? laku noc svirači pjesmom ste me opili laku noc sviraci dusu ste mi dirnuli

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on May 2, 2020 at 3:52pm PDT

Jelena Bin Drai: Ja sam povampirena Hurem!

Posle ovog događaja, Jelena Bin Drai je razgovarala sa domaćim medijima i na pitanje koji od komentara ju je najviše nasmejao, a koji pogodio, odgovorila je:

- Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko odmakla - kaže za „Puls online“ Jelena.

Na pitanje da li je harem samo u mašti pojedinih njenih pratilaca, odgovorila je:

- Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te za vreme ove pandemije ne moram da ga trpim i gledam svaki dan - kroz smeh nam kaže Jelena za pomenuti portal.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Evo kako živi žena bogatog šeika! Jelena Bin Drai pokazala vilu (foto)

Takođe, otkriva i kako izgleda njen život u Dubaiju i čime se bavi.

- Kada se ne bavim Sultanovim ženama i kada mi preostane sat, dva slobodnog onda pod „Bin Drai Capital“ vodim zdravstveni sektor, IT -Tech start up sektor, obdanište i još po koju firmu - kaže Jelena i dodaje:

- Po nekada se bavim i decom, čisto da zapamte ko im je majka. Treniram, a uveče šetam po plaži kada mi otključaju kapiju zlatnog kaveza - duhovito priča nekadašnja manekenka.

Kaže da joj poslovne obaveze ne dozvoljavaju da mnogo putuje, ali da ipak stiže da barem jednom godišnje poseti Srbiju. Kako su mnogi komentarisali da joj je zabranjeno da jede pihtije i da je željna svinjskih ušiju, Jelena Bin Drai je i za to imala odgovor.

- Dođem do Srbije kada mi obaveze oko palate dozvole i kada se zaželim svinjskih ušiju i repova, samo se nadam da ovo neće Sultan pročitati - rekla je kroz osmeh Jelena.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Jelena Bin Drai: Moj muž je opasno dobar frajer!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on Aug 20, 2019 at 2:36pm PDT

Inače, Jelena je gotovo u svakom intervjuu isticala da se u njenom domu slave svi praznici.

- Uvek svečano, kao i slava i Božić ili bilo koji islamski praznik. U našoj kući se sve slavi i poštuje po običajima koji nalažu. Farbaju se jaja, sprema se domaća srpska hrana, deca se kucaju jajima. Celu tradiciju iz Srbije smo preneli ovde - izjavila je za „Blic“ jednom prilikom Jelena.

NE PROPUSTITE DA POGLEDATE KAKO SU IZGLEDALE PRIPREME USKRSA U JELENINOM DOMU:

Spremne za Uskrs: Evo kako su poznate dame ofarbale jaja

 

View this post on Instagram

 

My neighbour is better than your @omar.rahman.dxb ❤

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on Apr 20, 2020 at 2:10am PDT

Jelena Bin Drai je najlepša!

Podsetimo se, Jelena Bin Drai (devojačko Jakovljević) je bivša srpska manekenka i misica, a sada uspešna poslovna žena. Poreklom je iz mesta Žabalj pored Novog Sada, na koje je vrlo ponosna i često ga pominje na društvenim mrežama.

Godina 1998. je bila vrlo posebna za nju. Donela joj je tri značajne titule - Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta. Put je dalje vodi u Milano, a odatle je 2001. otišla u Dubai gde je postala najtraženija manekenka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Od samog početka, angažmani su se nizali, a kada je bila na vrhuncu karijere, preko zajedničkih prijatelja, upoznala je arapskog biznismena Saida čija je porodica jedna od najmoćnijih u zemlji.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Jelena bin Drai otkrila BOLNU ISTINU koja ju je ZAUVEK obeležila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on May 7, 2020 at 10:43am PDT

Kasnije se ovako prisećala tih dana:

- Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju „rasne“ žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo.

Zajednički život sa Saidom posle samo dve nedelje

U vreme dok su se Jelena i Said zabavljali, u intervjuu datom tokom jednog od njenih dolazaka u Beograd, ispričala je:

- Said je iz mešovitog braka. Onog dana kad je njegov otac oženio Engleskinju, prekršio je pravila, ali to je mnogo godina kasnije znatno pojednostavilo našu situciju. Njegova porodica me je odlično prihvatila. Prema meni se ophode kao da sam jedna od njih, ne praveći razliku između moje i njegove vere. Iako kod Arapa nije uboičajeno da mladić i devojka žive zajedno, Said i ja nismo oklevali da to učinimo. Zajednički život smo započeli posle samo dve nedelje zabavljanja.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Jelena Bin Drai rodila je šeiku troje dece, a sad progovorila o svekrvi i SVE ŠOKIRALA!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on Apr 29, 2020 at 12:04pm PDT

Tada je rekla i da im je trebalo neko vreme da se usaglase, a da su već posle tri godine života funkcionisali kao jedno.

Venčali su se u aprilu 2008, na glamuroznoj svadbi, na jednom od Saidovih imanja, nedaleko od Dubaija.

Dve godine kasnije dobili su ćerku Asju, 2011. godine sina Hilala i 2013. godine sina Hamdana. Njihova imena imaju posebna značenja: po Kuranu, Asja je bila supruga faraona i prva žena koja je ušla u raj, Hilal znači Mlad mesec, a Hamdan milostiv.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Jelena bin Drai PONOSNA NA SVOJE SINOVE (foto)

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) on Apr 26, 2020 at 7:18am PDT

Komentari (0)

Loading