Celebrity News

Jelena Đoković podelila srećne porodične trenutke sa letovanja (foto)

Jelena Đoković podelila srećne porodične trenutke sa letovanja (foto)

Divno je živeti u srećnom i ispunjenom braku i voleti svaki trenutak proveden sa detetom...

Dok se Novak bori na terenu za novu titulu, njegova najveća podrška supruga Jelena i maleni Stefan uživaju u zajedničkim trenucima. Svoje zapažanje, posmatrajući Stefana kako se igra, Jelena je objavila uz interesantnu fotografiju.

https://www.instagram.com/p/BmIJm-EFHkY/?taken-by=jelenadjokovicndf

Jelena Đoković podelila je srećne trenutke sa svog letovanja. Dok veseli dečak trči kraj mora i igra se u pesku, njegovu bezbrižnost snimila je njegova mama i postavila na Instagram.

Njegova bezbrižnost, igra i sreća inspirisale su Jelenu da napiše: "Koliko sam zahvalna na ovom dečaku.... Toliko učim od njega svaki dan! Čini mi se da smo najmudriji kada smo najmladji. Tada znamo da jedino imamo sadašnjost i sve živimo u momentu. I ljubav i strah i patnju i sreću i bol... sve je sada. Jer živimo sada. Ne juče, ne sutra, već sada. Toliko mudrosti u ovim klincima".

Da je puna ljubavi i razumevanja, ne samo prema sinu, već i prema suprugu Novaku Đokoviću, Jelena nesebično pokazuje iz dana u dan.

Na sličan i podjednako božanstven način, rečima "Volim da te volim", učinila je posebnom svoju ljubav prema poznatom teniseru, istaknuvši da uživa u svemu sa njim. Fotografija je nastala povodom njihove godišnjice.

https://www.instagram.com/p/BmjeNO7Fbvl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control