Celebrity News

Jelena i Novak Đoković se useljavaju u NOVU VILU na selu

Jelena i Novak Đoković se useljavaju u NOVU VILU na selu

Na velelepnom zdanju koje je podignuto na obali Pavlovačkog jezera trenutno radi oko sto radnika gde se završava stolarija i podno grejanje, ostalo je da se uradi fasada i bazen, saznaje "Scena".

Sremci dobijaju novog komšiju zbog čega su neizmerno srećni jer pored toga što obožavaju Novaka Đoković, misle da će njegovim dolaskom selo malo da živne. Oni se raduju i otvaranju restorana, za koji se šuška da će biti otvoren na imanju gde je i vila i nadaju se da neće biti fensi kako bi i srednji stalež mogao da uživa.

Na obali Pavlovačkog jezera radi se punom parom, sivi radovi su završeni, ostali su samo oni finiji koji se tiču fasade i krečenja. Velelepni letnjikovac noću svetli kao Las Vegas, kažu meštani, kojih u ovom mestu ima tek četiri stotine. Đokovićeva oaza mira smeštana je u živopisnom selu Pavlovci, na obroncima Fruške gore, između Iriga i Rume.

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 17. Јун 2018. у 9:17 PDT

- Kako su se radovi na kući intenzivirali, sve češće viđamo Srđana Đokovića, Novakovog tatu, a ponekad svrati i Novakov najmlađi brat Đorđe da nadgleda radnike. Vidimo ih ponekad, ali su uvek u nekoj žurbi i retko svrate u selo. Čujemo da su na kući ostali samo fini radovi, pa Srđan češće dolazi da obiđe majstore, kojih tamo zaista ima puno, a angažovani su i neki meštani da pripomognu - pričaju Pavlovčani za "Scenu", čija su mišljenja po pitanju novih komšija dosta podeljena.

Jedan stariji Pavlovčanin rezervisano priča da je veoma teško da selo živne zbog jednog poznatog stanovnika, ali ipak ne krije nadu da će možda neko od porodice Đoković da, kako kaže, “odreši kesu”, pa recimo pripomogne lokalnoj osnovnoj školi sa “par lopti, mrežom za golove i nekom opremom za fizičko”.

- Videli smo Noleta prošle godine kada je sa Jelenom bio da obiđe kuću i bio je izuzetno prijatan. Pričao je sa nama i imao strpljenja za omladinu, koja je samo htela da se slika sa njim i da dobije autogram. Mi stariji smo stajali po strani i nismo hteli da se mešamo, a on je došao i nama da se javi. Divan i lepo vaspitan mladić. Ko zna, možda se još neko od poznatih odluči da gradi ovde vikendicu, pa kad budu dolazili oni i njihovi prijatelji, da vide kako živimo, pa odluče i nešto da doniraju selu – priča sagovornik.

Njegova mlađa sugrađanka Marija ne krije oduševljenje što će imati čuvenog tenisera za komšiju i nada se da će Novak tu provoditi puno vremena sa porodicom.

Letnjikovac porodice Đoković prostire se na placu od nekoliko hektara sa pristanom na jezeru, a sam objekat imaće oko 1.200 kvadratnih metara. Kako kažu radnici na terenu, u toku je ugradnja stolarije i mermernih ploča, radi se podno grejanje, a uskoro bi trebalo u radove da se uključe i keramičari zaduženi za izgradnju zatvorenog bazena u prizemlju kuće, koji nisu do sada rađeni da nešto ne bi oštetilo posebnu vrstu pločica koje se postavljaju u unutrašnjost bazena.

Radnici kažu da bi mesec dana Novak mogao da potpuno uživa u porodičnoj vili sa suprugom i decom, ali i s roditeljima i braćom jer za sve ima mesta.

- Nameštaj je naručen, arhitekte i dizajneri uveliko imaju spreman plan kako će izgledati unutrašnjost. Pločice su postavljene, kao i kuhinja i kupatilska sanitarija. Sve ovo može biti gotovo i za deset dana, ali onda nastupaju čistačice. Mnogo radnika radi upravo zato da bi što pre sve bilo gotovo. Polako se unose i pojedini komadi nameštaja, a sve po izboru porodice Đoković. Sve češće dolaze da vide finalizirane radove i euforija se oseća i kod njih što će se uskoro useliti.