Celebrity News

Jelena Karleuša EKSKLUZIVNO za "Story": UČIM DA ŽIVIM S RANAMA NA DUŠI!

Jelena Karleuša EKSKLUZIVNO za "Story": UČIM DA ŽIVIM S RANAMA NA DUŠI!

U ekskluzivnom intervjuu nakon gotovo godinu dana ćutanja pop diva otvoreno govori kako je uspela da se izbori sa svime što joj se u proteklom periodu desilo, koliko je zaista njen brak propatio, kao i šta je sve morala da učini kako bi zaštitila svoje ćerke od dešavanja u “spoljnom svetu”

Da je pre godinu dana posetila astrologa, Jelena Karleuša verovatno mu ne bi verovala šta je sve očekuje u 2019. Kako sama priznaje, najteži životni period na nju jeste ostavio trajne posledice, ali je ipak odlučila da se vrati. Kako svom poslu, tako i sebi samoj, budući da je telo ponovo dovela do perfekcije, na čemu u poslednja dva meseca vredno radi.

Otvoreni razgovor za “Story” obavili smo nakon fotografisanja jednog od najekstravagantnijih editorijala u njenoj karijeri, a tokom poziranja na Terazijama, u centru Beograda, dok su je okupljeni prolaznici posmatrali otvorenih usta, pokazala je da je kreativnost i profesionalizam uprkos svemu nisu napustili.

Ovo je prvi intervju koji dajete za neki štampani medij posle gotovo godinu dana. Da li vam je nedostajalo da se fotografišete za naslovnu stranu i da razgovarate s novinarima?

- Nažalost, nije. Novinari su od mene napravili neprijatelja. Mislim da su razlozi svima jasni. Ono što sam ja, bez ikakvog objektivnog razloga doživela od srpskih medija, čast izuzecima, ravno je atentatu na ličnost. Ta otvorena mržnja, laži, želja da unište mene i moju porodicu, bez imalo obzira prema mojoj deci, najveća je novinarska bruka posrnulog srpskog novinarstva. Pričamo o mesecima sinhronizovanog medijskog linča. U tom njihovom lešinarenju, od teške bolesti umrla je i moja majka, koja poslednje mesece života nije proživela mirno, već u strahu i brigama za jedino dete. To ne mogu da oprostim. Ono na čemu sada radim jeste da se zbog same sebe, oslobodim mržnje koju prema njima osećam. Nisu vredni mojih emocija.

Zbog čega ste izabrali da samo vaši nalozi na društvenim mrežama budu jedini način na koji komunicirate sa onima koji vas vole?

Šta je pevačica rekla na ovo pitanje, kao i na mnoga druga, iz ovog duboko emotivnog intervjua, pročitajte u najnovijem broju  magazina STORY koji možete pronaći u prodaji do 5. novembra!