Celebrity News

Jelena Karleuša NAJAVLJUJE SPEKTAKL: Tek ću vam pokazati KO SAM (foto)

Jelena Karleuša NAJAVLJUJE SPEKTAKL: Tek ću vam pokazati KO SAM (foto)

Balkanska diva Jelena Karleuša danas je preko svog Instagram profila obavestila sve svoje pratioce kako sprema za njih iznenađenja - pravi scenski spektakl.

Naime, popularna pevačica proslaviće uskoro 25 godina karijere još jednim velikim koncertom. Tim povodom Jelena se prisetila svog nastupa na Ušću iz 2013. godine po nazivom VIVA LA DIVA.

Za proslavu koja će da usledi sada sprema nešto slično, a evo šta je poručila svim fanovima uz snimak sa pomenutog koncerta:

- Ovo je moj koncert na Ušću. U tehničkom smislu, najskuplja bina ikada napravljena kod nas. U umetničkom smislu, od performansa, multimedija, kostima, koreografija, scenografije, sve se uklopilo u ozbiljan projekat pod nazivom VIVA LA DIVA sa jasnom porukom. Sa pričom o jednoj ženi, njenoj poziciji na tlu Balkana i njenoj mukotrpnoj borbi... sama protiv svih.

Svetski mediji su prepoznali kadrove mog koncerta u filmu nagrađenog Oskarom i Gremijem (film o Ejmi Vajnhaus). Da li je ovo najbolji debakl svih vremena ili spektakl koji još niko ovde nije dostigao, ostaje na vama da odlučite. A ja, ja se spremam za proslavu 25 godina karijere, kada ću pokazati ko sam, na ovom istom mestu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Aug 29, 2019 at 4:52am PDT