Celebrity News

Jelena Karleuša o braku sa Duškom Tošićem: Mi smo par koji bi trebalo da služi za primer

Jelena Karleuša o braku sa Duškom Tošićem: Mi smo par koji bi trebalo da služi za primer

Pevačica Jelena Karleuša pričala je za "Kurir" o braku sa Duškom Tošićem, sa kojim ima dve kćerke. Par je u braku duže od decenije i nikada se nije "šuškalo" o bilo kakvim trzavicama između pevačice i fudbalera.

- Ako uzmemo u obzir njegov i moj temperament, vrhunske karijere, razdvojenost i stalni pritisak medija, mi smo par koji bi trebalo da služi za primer čitavoj Srbiji, u kojoj vlada novi trend rasturanja institucija porodice i braka. Naravno da je bilo teških momenata, uspona i padova, ali kada ima prave ljubavi, sve može. Duška sam upoznala kada je imao 21 godinu, rodila sam mu decu, doživela da od perspektivnog fudbalera postane reprezentativac i najbolji defanzivac. Bez stabilnog braka, to bi išlo malo teže. Selili smo se iz zemlje u zemlju sa malom decom, mučili smo se, pokušavala sam da balnsiram uloge supruge, majke, vrhunske pevačice... Moj moto je krvavi rad i trud. Eto recepta, pa izvolite - rekla je Karleuša.

Karleuša je na pitanje da li bi se ponovo ostvarila kao majka, odgovorila sa "apsolutno da".

- Nekada sam želela da postanem poznata, pa me danas prepoznaju od Njujorka do Istanbula. Pa sam želela da predstavljam svoju zemlju na Eurosongu, ali danas je svaki moj nastup kao Eurosong i uveliko predstavljam Srbiju u svetu. Sada mi je želja da podignem svest o pravima životinja u Srbiji - rekla je pevačica.