Celebrity News

Tri ubitačna stajlinga za manje od mesec dana: Jelena Karleuša opet dominira (foto)

Tri ubitačna stajlinga za manje od mesec dana: Jelena Karleuša opet dominira (foto)

Sve što ste ikada videli u izlozima dobro opremljenih butika, Jelena Karleuša sigurno poseduje u svom gigantskom garderoberu

Iako u prilici da koristi više od jednog stiliste, Jelena se ipak u svojim modnim odabirima oslanja isključivo na svoj istančan ukus.

Slušajući pozitivne i negativne kritike na račun kandidata koji učestvuju u talent show-u "Zvezde Granda" stekli smo utisak da popularna diva, znalački i potkovano ovim mladim osobama predlaže šta je za njihovu ličnost, građu i samu pojavu najadekvatnija modna kombinacija.

Za prefinjenu damu sa ukusom: Tajne francuskog stila iz prve ruke Jelene Karleuše (foto)

Iako pored žiriranja i mentorisanja koje joj je dodeljeno u ovom, ali i svakom serijalu pre, Jelena je s punim pravom na svoja leđa preuzela i ulogu modnog kritičara. Iako joj većina zamera na prevelikoj slobodi u rečniku, za ove mlade ljude ispostavilo se kao veoma plodno. Mnogima je pomogla da unaprede svoj stil, osnaže svoj stav i da sa osrednjeg izgleda rapidno skoče na lestvici odličnog ukusa.

Jelena Karleuša godinama ne silazi sa prvog mesta najbolje obučenih dama Balkana

Upravo za potrebe snimanja Grandovih emisija u kojima se trudi da se iznova i iznova predstavi u što interesantnijim izdanjima, Jelena Karleuša je za manje od mesec dana pokazala tri besprekorna stajlinga koja su se graničila sa svetskom klasom.

Sve u provokativnom stilu, ali sa posebnim odabirom odevnih komada, Jelena godinama ne silazi sa TOP liste najbolje obučenih dama Balkana.

Ovoga puta nakon plave haljine koju su uporedili sa Breninim izdanjem 1989Jelena Karleuša došla je na snimanje u spanish fazonu.

Haljina veselih tonova sa cvetovima, podsetila je na nekadašnji stil raskošne Salme Hajek, dok su čizme koje je ponela ipak nešto više u new age Rita Ora fazonu.

https://www.instagram.com/p/B7oHEfBBJDF/

https://www.instagram.com/p/B7oSG6UhlZt/

Jelena Karleuša - Duško me pita dokle ću da se slikam gola

Jelenin suprug, proslavljeni fudbaler Duško Tošić nedavno imao je komentar na provokativnost koju pevačica često plasira na svojim društvenim mrežama. Jelena je svakako, kako smo pisali ranije, na ovaj njegov komentar imala odgovor i to u svom prepoznatljivom stilu...

– On kaže da se ja stalno slikam gola i da to više nema nikakvog smisla. Ne voli jednostavo. Pita me dokle ću, a ja kažem da se nije oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom.

Uprkos Duškovim kritikama Jelena ne posustaje, a nedavno je i otkrila zašto se zainatila da svoje telo dovede do tačke usijanja.

Samo 60 sekundi je bilo potrebno da Jelena Karleuša reši TEŽAK MODNI ZADATAK (foto)

Budući da je poznata po izuzetnoj visini, gracioznosti i dobroj građi, popularna diva otkrila je u jednom intervjuu da joj je suprug Duško rekao da je "debela".

Kao i svaki prkosni lav, Jelena se preko noći odlučila da kontaktira svog nutricionistu i za manje od pola godine svoje telo dovede do perfekcije.

- Kao svaki sujetni lav, odlučila sam se na ovaj korak kada mi je muž rekao da sam debela. Sada se gorko kaje. Nađite svoju motivaciju i nek' crknu hejteri - napisala je Jelena Karleuša koja sada izgleda ovako...

https://www.instagram.com/p/B7dTsH5BPMv/