Celebrity News

Jelena Karleuša SE RASPLAKALA DOK JE SNIMALA "Zvezde Granda", slomila se kada je čula OVO

Jelena Karleuša SE RASPLAKALA DOK JE SNIMALA "Zvezde Granda", slomila se kada je čula OVO

Jelena Karleuša, nakon smrti majke nedavno se vratila na snimanja Zvezda Granda, gde je u žiriju, kako bi se što pre oporavila od gubitka i skrenula misli.

Međutim, iako se činilo da je bolje, snimanje je navodno tokom protekle nedelje prekinuto zato što Karleuši nije bilo dobro, prenosi "Kurir".

Naime, jedna od kandidatkinja je pevala numeru "Pjesma majci", koju u originalu izvodi Hanka Paldum, te Karleuša nije mogla da zadrži suze, budući da je ona sama ostala bez majke, Divne Karleuše, 3. marta tekuće godine.

Navodno je u jednom trenutku pevačica je ustala i krenula ka izlazu.

- Nikome nije bilo jasno zbog čega je JK tako reagovala i šta se dogodilo, ali je Popović trčeći izleteo sa scene i uputio se ka njoj. Tada su se začuli Jelenini stravični jecaji. Bilo je strašno. Njeno plakanje je trajalo više od deset minuta, a onda je kroz suze počela da doziva majku - ispričao je izvor, koji navodi da je, čim je mogla da govori, izgovorila da više ne želi da živi.

View this post on Instagram

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 5, 2019 at 12:48pm PDT

- Nebrojeno puta je ponovila: `Mamice, vrati se, ne mogu da živim bez tebe. Mama, izvini za sve, uskoro ću da ti dođem, bićemo ponovo zajedno`. Njeno takvo stanje je rasplakalo pola studija i svi su skamenjeni posmatrali šta se dešava. Ne sećam se da sam ikada čuo da neko tako bolno jeca i plače - priča izvor i dodaje da je Saša Popović na sve načine pokušavao da je smiri, grlio ju je, umivao i govorio da će sve biti u redu, ali je ona bila slomljena.

- Posle nekog vremena pridružila mu se Marija Šerifović, ali je tada Jelena počela još više da plače. Terala ih je i govorila: `Pustite me više svi, hoću da idem kod moje mame, ne želim više da živim, ne želim više da budem ovde. Pućiće mi srce od bola`, i tako nekoliko puta - navodi izvor i ističe da se upravo u trenutku kada je čula Mariju, JK sabrala i vratila na scenu.

- Odmah da si se smirila i izašla na scenu - tako joj je Marija rekla i Jelena je prestala da plače. Umila se, popravili su joj šminku, a onda je sela u fotelju i nastavila sa emisijom kao da ništa nije bilo.