Celebrity News

Jelena Karleuša: U 2018. godini želim da mi mama ozdravi i opet bude ona stara dobra Divna

Autor: | 31/12/2017

Jelena Karleuša: U 2018. godini želim da mi mama ozdravi i opet bude ona stara dobra Divna

Pevačica Jelena Karleuša otkrila je da je njena majka Divna tokom 2017. godine često bila bolesna, te je priznala da joj je najveća želja da ona u novoj godini ojača. Zdravlje je poželela i svojim ćerkama Atini i Niki, ali i suprugu Dušku Tošiću.

– Moje želje se odavno ne odnose na mene. Od kada sam postala majka Atine i Nike, uvek kad pomislim želju, to bude da mi one budu zdrave, da budu srećne. Želim da moja majka, koja je dosta bolešljiva, ojača i opet bude ona stara dobra Divna, lavica i centar naše porodice. Da mog Duška zaobiđu povrede i da nastavi da blista na terenu kao i do sada – otkrila je Jelena za Informer svoje intimne želje.

Pop zvezda, međutim, ima i želje koje se ne odnose samo na nju i njenu porodicu.

– Sanjam o tome da svi kao društvo postanemo malo bolji. Da se okrenemo porodici i negovanju i vaspitanju dece, poštovanju starih, da Srbija prepozna ljudska prava svih, da i životinje imaju svoja prava. Da generalno umirimo strasti i pokažemo milost i razumevanje. Znam da je nekima možda čudno što ove reči dolaze od mene, ali sa godinama čoveku se neke stvari razbistre i prave vrednosti postanu jasne u haosu burnog života – priznaje pevačica.

Jelena će 2018. dočekati sa svojom porodicom.

– Ma kako smešno zvučalo, ja sam kućni tip. Toliko vremena tokom godine provedem na koncertnoj bini da je moj ideal doček u miru, bez buke, bez mase ljudi i histerije – kaže Karleuša i dodaje da su praznični dani za njenu porodicu posebni jer su tokom godine retko svi na okupu:

– Moj najveći poklon je što ćemo za doček Nove godine biti porodično na okupu, uz bogatu trpezu, uz jelku i otvaranje poklona. Nama su trenuci kad smo svi zajedno, jer su retki, najveći poklon i uživanje. Tradicionalno ne radim za Novu godinu da bismo svi bili zajedno.

Pevačica će osim tog, najdragocenijeg poklona koji ne može da se kupi novcem, sigurno dobiti i neki skupoceni dar od svog supruga. Ona otkriva da Tošić mora mnogo da se potrudi da bi je iznenadio:

– Ono što sam ja dobila i šta dobijam od Duška, malo koja žena može da ima. I u materijalnom smislu i u smislu stabilnog braka. Ja retko kada nešto tražim od Duška. On sam mora da bude maštovit jer sam žena koja kada nešto želi, sama sebi to i kupi.

JK priznaje da najviše uživa kada ona drugima sprema paketiće:

– Volim sve da ih okupim i da uživam u njihovom oduševljenju dok im dajem poklone. U našoj kući ja sam Deda Mraz!

Jelena će sledeće godine krenuti i na veliku koncertnu turneju za koju veruje da će biti veoma uspešna.

– Potrudiću se da izdam album, a pre toga ću izdavati singlove. Spremam se zajedno sa “Grandom” iza sebe na seriju velikih mamutskih koncerata širom regiona, a za to su mi potrebne kako stare tako i nove pesme. Publici koja stvarno dugo čeka dugujem velike koncerte i smatram da na tom polju nemam neku bitniju konkurenciju – kaže JK.