Celebrity News

Jelena Kostov OTVORILA DUŠU o svemu što je prošla nakon PUCANJA SILIKONA

Jelena Kostov OTVORILA DUŠU o svemu što je prošla nakon PUCANJA SILIKONA

Jelena Kostov proživela pravi pakao zbog ozbiljnog zdravstvenog problema. Pevačici je pukao silikon u grudima i napravio joj haos u organizmu. Ona je poslednjih mesec i po dana bila prikovana za krevet sa visokom temperaturom koja joj se javila nakon operacije.

- Primetila sam promene na grudima i otišla sam kod doktora koji mi je nakon detaljnog pregleda rekao da mi je pukao silikon. Ja jesam i ranije uočila da imam problem, ali nisam odmah odregovala, nego sam sačekala i tako napravila grešku. Po prirodi sam veoma nežna i osetljiva, pa je samim tim sve to bilo još izraženije. Usledila je intervencija, a onda i problemi jer se organizam borio sa novim silikonima. Počele su grudi da mi se pune gnojem. Morali su to da izvlače i to je bilo veoma dramatično - rekla je Jelena Kostov, pa otkrila još detalja.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on Sep 21, 2018 at 6:32am PDT

- Primetila sam da mi grudi nisu kakve su inače. Znala sam da nešto nije u redu. Napravila sam grešku što nisam odmah otišla na operaciju, već sam čekala da prođe vreme. Zato apelujem na sve devojke da odmah idu kod lekara. Nije važno koji deo tela je u problemu, treba to rešavati da ne bude kasno. Intervenciju je uradio jedan od naših najboljih stručnjaka u našoj zemlji. U mom slučaju lekari nemaju nikakvu krivicu niti grešku. Moj organizam je slabiji pa sam se dosta namučila nakon zahvata, jer nikako nije mogao da se izbori sa novim silikonima. Imala sam temperaturu danima, a i gnoj se napunio - istakla je nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" za "Kurir", te nastavila:

- Sada ne smem da dižem ništa teško. Borila sam se sa sobom da podignem dete. Koliko god izgledalo to bezazleno, moram da se pazim jer oporavak nije jednostavan. Sada počinjem da funkcionišem bolje. Prihvatila sam da pevam i najgore je prošlo. Doktor mi je rekao da se ponašam koliko mi dozoljava bol. Još uvek ne vozim auto.