Celebrity News

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Šta je to što pevačica nikako ne sme da radi pred suprugom?

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Šta je to što pevačica nikako ne sme da radi pred suprugom?

Nema mnogo parova na estradi, kako na domaćoj tako i svetskoj sceni, koji pored uspešne karijere vode miran i povučen život bez pompe i skandala. Jedan takav upravo je umetnički par Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić. Međuitim, iako često deluju kao potpuno ozbiljni Ivan je sada otkrio šta se dešava iza njihovih zatvorenih vrata.

- U javnosti smo poznati kao jedan ultra ozbiljan par, a privatno smo veoma duhoviti. Puno se smejemo, malo smo i luckasti, imamo naše momente i šale u koje su najbolje upućeni naši prijatelji. Kako kaže Jelenina mama: “samo pozitivno”, ona je inače medicinski radnik, pa zna šta takve misli znače za čoveka - objanio je Ivan za pulsonline.rs.

Iako možda to tako ne deluje na prvi pogled, kako glumac kaže, u duhovitosti, prednjači njegova supruga. Međutim, kada dođe do šale jednu stvar ipak ne sme da radi pre njim - da ga imitira.

- Mene ne može da imitira, jer ne sme. Pitajte naše kolege ko je više duhovit, ona ili i ja. Neka to bude mali rat duhovitosti - rekao je glumac koji bi voleo da njegova lepša polovina u javnosti pokaže taj deo sebe.

Ivanovu duhovitu stranu fanovi mogu da vide na društvenim mrežama na kojima s vremena na vreme podeli neki šaljiv video i fotografiju. Nadam se i da će se Jelena uskoro ugledati na njega.