Celebrity News

U teškim vremenima Jelena Tomašević ovom fotografijom ganula celu Srbiju!

U teškim vremenima Jelena Tomašević ovom fotografijom ganula celu Srbiju!

Popularna pevačica Jelena Tomašević na svoj način pružila je podršku medicinarima koji ovih dana daju sve od sebe kako bi sprečili pandemiju. Javnosti je otkrila je da je njena majka zdravstveni radnik i istakla 'ona je moj heroj'!

U Srbiji se ponovo, kao i u mnogim evropskim gradovima u 20 časova širio aplauz posvećen medinskim radnicima koji se ovih dana bore da sačuvaju što više života.

Ovoj podršci se pridružila i popularna pevačica Jelena Tomašević koja je na Instagramu otkirala da je njena majka zdravstveni radnik i rekla "Ona je moj heroj!"

- Moja mama Snežana je glavna medicinska sestra neuro-hirurgije u kliničkom centru Kragujevac. Njena profesija je da vodi računa o drugim ljudima, ali ona i mimo bolnice ceo svoj život bezrezervno pomaže svima oko sebe, i onima koje poznaje i onima koje ne poznaje - napisala je Jelena na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on Mar 19, 2020 at 5:00am PDT

- Njeno srce je veliko kao svemir i ponosna sam što mi je baš ona mama - dodala je u nastavku.

- Večeras u 20 sati opet ću sa svojom porodicom da se zahvalim aplauzom svim zdravstvenim radnicima, našim istinskim herojima, i svojoj mami koja je moj heroj! - poručila je Jelena na kraju.

Jelena Tomašević priznala bez ustezanja nešto što mnoge žene KRIJU!

Inače, Jelenu Tomašević već neko vreme ne viđamo na muzičkoj sceni, ali ni u medijima. Sigurno mnogo nedostaje svojoj publici i nadamo se da ćemo je, kada ova teška situacija prođe, ponovo slušati i uživati u njenim pesmama.

Ipak, Jelena se pre proglašenja vanrednog stanja pojavila na jednom koncertu, te nije mogla da izbegne nekoliko pitanja novinara, a istakla je, pre svega, da joj je povlačenje iz medija itekako prijalo.

- U stvari, nikada ne može biti medijska ilegala, jer uvek su neke stvari, da li na Instagramu ili u privatnom životu koje medije intrigiraju i oni sami konstruišu svoje priče... Svakako da je prijalo. Malo sam više sa suprugom i ćerkom - rekla je Jelena za "Kurir".

Kuju planove: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić pokreću novi biznis?

Početkom godine, brojni domaći mediji pisali su da ona i njen suprug Ivan Bosiljčić žele da prošire porodicu, a takvi tekstovi im, kako pevačica kaže, nikako ne prijaju.

- Pojedini mediji daju sebi za pravo da pišu neke stvari koje su stvarno intimne i prosto to je malo ružno i komentarisati... Kada su u pitanju deca i proširenje porodice, to treba da bude intima. I ako mi odlučimo da kažemo nešto na tu temu, to poprimi neke druge razmere i bude neprijatno i nama i onima koji nas znaju - istakla je Jelena za pomenute novine.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Dete treba da nauči da voli, tako će izrasti u dobrog čoveka

Kao i većina ljudi, slavni par vreme provodi u krugu najuže porodice, a sudeći prema jednoj objavi na društvenim mrežama, Ivan je pronašao kreativan način kako da prebrodi novonastalu situaciju.

Naime, popularni glumac je na svoj Instagram profil nedavno postavio fotografiju koja je pokrenula lavinu komentara pošto je mnoge njegove pratioce zanimalo da li je reč o hobiju ili novoj profesiji...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) on Jan 31, 2020 at 9:01am PST