Celebrity News

Jelisaveta Orašanin pokazala najveći adut i bacila Holivud pod noge!

Jelisaveta Orašanin pokazala najveći adut i bacila Holivud pod noge!

Naša poznata glumica Jelisaveta Orašanin, otkako se udala za našeg proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića, definitivno pleni pažnjom kako na društvenim mrežama tako i na ulicama najveće svetske metropole.

Lepa, vitka crnka veoma voli da pozira a pažnja njenih fanova na društvenim mrežama definitvno joj prija. Iako je u nekoj meri zapostavila glumu zbog preseljenja u Ameriku, Jelisaveta ne prestaje da se hvali svojim najmoćnijim adutom - dugim nogama.

S obzirom da je svojevremeno bila na vrhu liste najlepših i najseksepilnijih glumica, nimalo ne čude komentari i pozitivne ovacije koje su se nizale ispod slike koju je objavila.

- Najsavršenija osoba na svetu. Kao Megan Foks.  Lepa boja štikli, lep kostim, a noge kao u antilope - VRH - samo su neki od komentara u kojima je Jelisaveta uživala.

Pored toga što je lepa glumica izrazito zgodna, ne možemo a da ne pomenemo činjenicu da poseduje istančan ukus za stil i modu.

Sasvim smo sigurni da je Jelisaveta srećna u braku i da je njen suprug definitvno čuva kako od gladnih muških  tako i od zavidnih ženskih pogleda.