Celebrity News

Jelisaveta Teodosić na velikoj prekretnici: Brak ili posao?

Autor: | 29/07/2017

Jelisaveta Teodosić na velikoj prekretnici: Brak ili posao?

Pred glumicom Jelisavetom Teodosić je vreme odluka jer njen suprug Miloš odlazi u Los Anđeles.

Ona će morati da odluči da li će otići sa njim i posvetiti se bračnom i porodičnom životu ili ostati u Beogradu i prihvatiti uloge koje joj se u ovom trenutku nude. Ipak, producenti neće čekati doveka pa će glumica već ovih dana mora da prelomi.

Jelisaveta trenutno aktivno igra predstavu “Hotel 88”, čak i tokom letnje sezone, i uporedo snima svoje scene u drugoj sezoni serije “Ubice moga oca”.

- Teo je ostavio njoj da odluči šta želi da uradi jer neće da je sputava u karijeri, iako bi voleo da pođe s njim u Ameriku. Sa druge strane, njoj je teško da prelomi jer je svesna da u Kaliforniji neće moći odmah da počne da radi i da će joj trebati godine dokazivanja da bi ušla na vrata njihove kinematografije. Što je najgore, ona je već dobila nekoliko ponuda za snimanja koja će se realizovati od jeseni, ali bi ona tada već uveliko trebalo da bude u Americi. Da stvar bude gora, producenti i reditelji neće čekati na njen odgovor dugo jer uveliko okupljaju ekipu glumaca na koje mogu da računaju - kaže za Blic izvor blizak Jelisaveti.

Gglumica je na ivici odluke da se Teu pridruži tek krajem godine, kada završi snimanja ponuđenih uloga.

- Svesna je da će joj ukoliko ode u Ameriku, biti pomalo i dosadno jer će Teo biti na treninzima, pripremama i u karantinu, a tamo još uvek nemaju prijatelje. Miloš je trenutno na pripremama sa reprezentacijom, nakon čega odlazi u Tursku na prvenstvo i već prvog oktobra mora biti u Americi, spreman da zaigra za Kliperse - objašnjava izvor.