Celebrity News

JOŠ UVEK NE MOŽE DA PRIČA O TOME: Nataša Bekvalac se rasplakala pred kamerama

JOŠ UVEK NE MOŽE DA PRIČA O TOME: Nataša Bekvalac se rasplakala pred kamerama

Pevačica Nataša Bekvalac progovorila je o svom privatnom životu i bivšem mužu Luki Lazukiću koji je osuđen na osam meseci zatvora i tri godine uslovne zbog lakših telesnih povreda koje joj je naneo.

Pevačica je u "Exkluzivu" prvo ispričala sve o svojim ćerkama i njihovom odrastanju, a zatim se dotakla i ove bolne teme.

- Moje ćerke su na salašu, uživaju po ceo dan sa mojom sestrom, majkom i ocem. Moja mama vodi računa o svemu, mi smo gosti, odemo da uživamo. Katja još uvek hoda uz minimalnu pomoć, ali su prvi koraci doneli radost celoj porodici. Godina je prošla kao tren, donela sam odluku da svaki dan uživamo u svakodevici, često smo bezobrazni, bahati i nezadovoljni, praveći od pratećih problema velike i životne. Zdrava porodica nema cenu, svako jutro stavim kamenčić u cipelu, da me dobro žulja. U par momenata sam napravila problem gde ništa nije problem. Celu godinu ću provesti tako što ću oprostiti svima, uz veliki rad na sebi i na duši, to je moguće - rekla je Nataša koja je onda kratko prokomentarisala presudu koja je doneta njenom bivšem suprugu, prenosi alo.rs.

- Od kada se to dogodilo ja nisam dala nijednu izjavu na tu temu, jer imam razlog i smatram da tako treba. Sve to mi je bilo jako mučno, zato čekam još malo. Izvini, ne mogu da pričam - rekla je Nataša u "Exkluzivu", a odmah potom se i rasplakala.