Celebrity News

Jovana Joksimović i Srđan Predojević: Utisci nakon početka novog Jutarnjeg programa

Jovana Joksimović i Srđan Predojević: Utisci nakon početka novog Jutarnjeg programa

Sa osmehom na licu Jovana Joksimović i Srđan Predojević pozdravili su juče ujutru gledaoce Jutarnjeg programa, a ponosni su na tim koji stvara kvalitetan sadržaj na TV „Prvoj”.

Iako su u noći između nedelje i ponedeljka vodili izborni program, a zatim se gledaocima obratili u Jutarnjem programu, Jovani i Srđanu juče nije bilo teško da nastave sa poslom. Nakon završene emisije oni su obavili sastanke sa novinarima i saradnicima kako bi se pripremili za naredno jutro. Voditeljski par je sumirao utiske nakon prve emisije na TV „Prvoj”.

- Prezadovoljni smo kako je protekla prva emisija. Ponosni smo na ceo tim koji je ovo zaista na najvišem profesionalnom nivou izneo, naročito ako uzmemo u obzir da smo se danonoćno pripremali kako za izbornu noć tako i za početak jutarnjeg programa. Mislim da smo produkcijski u rangu sa svetskim kućama. Ono što je najvažnije, atmosfera je sjajna, svi smo puni entuzijazma i odlično raspoloženi, baš kao i naši gosti koji su nam se s radošću odazvali i gostovali u ranim jutarnjim satima. Idemo dalje, nova jutra su pred nama - rekla je Jovana za “Blic”, koja se samo pet meseci po rođenju bliznakinja Ane i Srne vratila na male ekrane.

- Imala sam pozitivnu tremu, ali smo do najsitnijih detalja postavili emisiju i bila sam srećna kada sam izgovorila „dobro jutro“. Problema nije bilo. Uživala sam radeći prvo jutro na “Prvoj” - iskrena je bila voditeljka.

Njen partner Srđan Predojević zadovoljan je prvom emisijom.

- Ovaj program radimo već 15 godina i, što se nas dvoje tiče, nismo imali tremu, samo uzbuđenje. Jedva smo čekali da krenemo posle velike najave koju smo imali. Detaljno smo pripremili šemu programa kako želimo da izgleda i brzo smo se dogovarali sa saradnicima. Svi smo se dobro osećali i to dobro raspoloženje smo preneli i na naše goste - rekao je Srđan za „Blic“, i dodao da je pas u studiju ulepšao atmosferu.

- I naša mala Prva, štene labradora je dodatno utoplilo atmosferu. Dobili smo veliki broj pozitivnih komentara i čestitki, da smo imali brze, korisne i zanimljive informacije i priloge i da smo izgledali svetski. Naravno, bilo nam je drago da čujemo prve podsticajne komentare i ponosni smo na ceo naš tim - kaže Srđan.

Melodiju za špicu Jutarnjeg programa komponovao je Željko Joksimović.

A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on Mar 6, 2018 at 11:10am PST