Celebrity News

"Kad anđeli padnu": Poslušajte ljubavnu poruku koju nam šalju Lexington i Ministarke (video)

"Kad anđeli padnu": Poslušajte ljubavnu poruku koju nam šalju Lexington i Ministarke (video)

Pesma koja će zasigurno obeležiti proleće ali i predstojeće leto je "Kad anđeli padnu" u izvođenju grupe Lexington i Ministarki. Neočekivani spoj dva popularna benda dogodio se spontano i rezultirao novom duetskom numerom na opštu radost publike koja prati njihov rad.

Jovanin i Bojanov vokal savršeno su se uklopili u emotivnoj baladi, ali su i posebne energije koju oba izvođača poseduju dale ovoj pesmi ono nešto što izdvaja.

- Jovana je neko koga izuzetno cenim i poštujem i kao osobu i kao pevača, pored toga supruga je mog dragog kolege Saleta Tropika. Ništa manje reči hvale nemam ni za Ministarke. Jako sam zadovoljan saradnjom sa njima, i mislim da će naš spoj i ova numera brzo doći do srca publike.

Jovana je istakla da je ljubav između Ministarki i Lexingtona obostrana i da se oseća priviliegovanom što su novi duet upravo napravile sa njima.

- Leksingtonci su momci velikog srca i još veće duše i talenta. Svoj put su gradili i grade bez skandala i puštajući da kvalitet i rad dopru sami do publike u čemu su i uspeli. I sama se vodim ovakvim manirom građenja karijere. Kada smo odlučili da radimo zajedno i kad smo čuli pesmu znala sam da je to to i da je pun pogodak.

“Kad anđeli padnu” šalje jaku poruku u kojoj samo uz ljubav mozemo da pobedimo sve neprilike koje nam današnje vreme donosi.