Celebrity News

KAD APLAUZI UTIHNU: Marija Kilibarda POSLALA SNAŽNU PORUKU PODRŠKE Ivanu Ivanoviću (foto)

KAD APLAUZI UTIHNU: Marija Kilibarda POSLALA SNAŽNU PORUKU PODRŠKE Ivanu Ivanoviću (foto)

Vest da poslednja emisija Ivana Ivanovića neće biti emitovana na TV “Prva”, a koja je bila zakazana za petak u 22 sata, potvrdio je i sam voditelj na Tviteru, porukom da je novi vlasnik televizije otkazao emisiju “nezadovoljan njegovim objašnjenjem odlaska” (sa TV “Prva”).

– Novi vlasnik TV Prva, skinuo je sa programa večerašnju humanitarnu epizodu, nezadovoljan mojim objašnjenjem odlaska. Ovo je najbolji dokaz da je moja odluka ispravna i da je mrak pao na nacionalne frekvencije. Po ovome ćemo pamtiti prvi Kopernikusov dan na poslu. Eto, to vam je to – poručio je Ivanović.

Povodom ove situacije, Ivan je dobio veliku podršku svojih kolega, ali poruka poznate voditeljke Marije Kilibarde, slomila je srca svih.

Njeno pismo podrške upućeno Ivanu, prenosimo u celosti!

- Obično se ne oglašavam u ovakvim situacijama, jer inače mislim da svako treba da trči svoju trku ali ovoga puta je drugačije - moj prijatelj trči trku za sve medije. Čujem ovih dana, pričaju da si hrabar... Ha... Kao da drugi izbor za tebe uopšte postoji... "Tajna srece je sloboda a tajna slobode je hrabrost." Mozda trenutno nemaš svoj show ali... hej, konačno ćeš imati SLOBODNOG vremena za onu dugo planiranu dijetu i poneku kafu više sa bliskim ljudima... Dok ne dođe momenat za novu rundu. Dakle, slobodna zona krece SAD!! 
Ove godine sam postala medijski punoletna, poznajem vecinu nasih kolega, zbog cega verujem da znam da niko sem tebe u prosloj deceniji nije napravio takav profesionalni iskorak, digao standarde u nasem poslu a moc koju si dobio svojim trudom si koristio da pomazes ljudima. Niko tako potpuno, srcano i bez predumisljaja ne živi televiziju. Bilo je tu naravno i mnogo smeha. Ali, sada kada se osvrnem, tvoje sale i smeh kao da nisu bile sustina, vec samo sredstvo da se skrene paznja, a zatim ona preusmeri na dobra dela. A ona su i dalje ON AIR!!!
Na dvosedu koji je sada prazan, sedele su mnoge ličnosti i izgovarale rečenice koje su, osim zabave, nosile i poruke koje su nam svima bile potrebne. Za sve to vreme, bitno mi je da znate, nakon svih tih aplauza, iz studija je izlazila ista ona osoba koju ste gledali kao domaćina... Sve je bilo istina. Ivane, nekoliko puta si me uhvatio u slobodnom padu i zato zauvek možeš da računaš na ovog 'gosta' (čak i kada me zoveđ u 5 do 12 jer ti je neko mnogo važniji otkazao ?)

I got your back, skraceni, iako si celu drzžavu ubedio da nosim cipele 46.

Tvoja debela.

Tvoja koleginica.
Tvoj prijatelj.
Moj ponos.

https://www.instagram.com/p/BsBpDE9nD2R/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=gxdg1k27zzms&fbclid=IwAR14u2cpMSuw4-lonAnH60x1GlF8b-oV8aoM4JnfhuBcuE8LdvMF2UIIaNQ