Celebrity News

Kajli, da li si to ti? Rijaliti zvezda prvi put bez veštačkih trepavica i nadogradnje (foto)

Kajli, da li si to ti? Rijaliti zvezda prvi put bez veštačkih trepavica i nadogradnje (foto)

Najpoznatija rijaliti zvezda Kajli Džener, u karantinu po prvi put pozirala je bez veštačkih trepavica i nadograđene kose. Ovim potezom sve je oduševila, budući da je uvek full našminkana. Ovo prijatno iznenađenje dočekalo je njene fanove i pratioce koji su konstattovali da ona u stvari ispod teške i svakodnevne šminke uopšte ne izgleda tako loše.

Budući da je na snazi još uvke vanredno stanje kao i karantinske mere, najmlađa milijarderka Kajli Džener našla je zanimaciju u izolaciji. Makeup mogul pozirala je bez šminke a na sve to dodala je još jedan zanimljiv detalj - pidžamu sa aplikacijama voćke avokada.

- Ovo je baš pravo vreme da skinete nadogradnju, veštačke nokte i trepavice - poručila je Kajli, koja je i stavila do znanja da joj je ova pidžama jedna od omiljenih.

- Avokado pidžama ceo dan - napisala je, a očigledno joj ovi dani prijaju da što više vremena provodi u svojoj ogromnoj vili.

NE PROPUSTITE:
Priča se da je Kajli Džener iskopirala Severinu, a evo i dokaza (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KylieJenner (@kyliejennerstories__) on Apr 25, 2020 at 11:31am PDT

Prirodan izgled iz karantina trajao je veoma kratko, jer se rijaliti zvezda nekoliko sati nakon što je pokazala svoj no makeup selfi, full našminkala

Kajli Džener koja je svoju imperiju izgradila vrlo mlada, sada je najprznatija u beauty industriji. svoj brend odlično promoviše a u skladu sa tim i ona mora da izgleda besprekorno. Zato je lepa rijaliti zvezda poznata po svojim ultrasređenim fotografijama, stajlinzima i što je najvažnije, kvalitetnoj šminki koju i sama koristi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kyeli? (@kyeliijener) on Apr 26, 2020 at 12:50am PDT

Njena fotografija prirodnog izgleda, nažalost nije dugo potrajala, pa je lepa Kajli već u narednim časovima na Instagramu pokazala svoje supertalente.

Kosa je bila "na mestu" kao i full makeup koji je izgledao kao da se ovog trenutka sprema za izlazak.

NE PROPUSTITE:
Kajli Džener čekaju teški dani, sudbina joj visi o koncu

Kako vam se Kajli više dopada? Sa šminkom ili bez? 
  • Sa šminkom, ne liči na sebe bez nje!
  • Bez, svaka žena je lepa bez šminke. Ovo je zapravo ona!
26  · 26 
Glasaj RezultatVrati se na glasanje

Rijaliti zvezda ponovo je ponela titulu najmlađe milijarderke na svetu. Naime, prestižni magazin “Forbes” proglasio je Kajli za najbogatiju osobu ispod 30 godina, i to drugu godinu za redom.

Ona je prvi put na listu milijardera došla u martu 2019, a uspeh dodatno zacementirala u novembru iste godine kada je prodala 51% udela u svojoj kompaniji „Kylie Cosmetics“ za 600 miliona dolara. Kajli je tu kompaniju osnovala sa samo 18 godina, a i nakon prodaje ostala je zaštitno lice brenda.

Sada ovaj njen brend vredi oko 1,2 milijarde dolara.

Inače, Kajli je prvu milijardu zaradila kada je imala samo 21 godinu, te je tako pretekla čak i Marka Zakerberga koji je svoju prvu milijardu ostvario sa 23 godine.

Prošle je godine njen dolazak na Forbsovu listu najbogatijih izazvao mnoge kontroverze. Javnost je smatrala kako je Kajli bogatstvo stekla zahvaljujući porodičnom rijaliti programu “U korak sa Kardašijanima”. Ona je imala samo devet godina kada je ovaj šou počeo da se emituje.

NE PROPUSTITE:
Kajli Džener maskirala ćerku u sebe: Ljubičasta perika, perje i neodoljivi osmeh malene Stormi izgledaju ovako (video)

Rijaliti zvezda Kajli Džener  - Milijarde i vila sa mermerom! 

Najmlađa milijarderka Kajli Džener pokazala je na Instagramu unutrašnjost svoje vile od 10 miliona dolara. Ako ste mislili da joj izolacija zbog pandemije korona virusa teško pada, prevarili ste se.

Uspešna, mlada, lepa i bogata Kalji Džener trenutno boravi u svom domu u Kaliforniji. Glamurozno prebivalište kakvo biste očekivali od jedne od najvećih svetskih zvezda sve je oduševilo. Govoreći na svom Instagramu ranije ovog meseca, zvezda je otkrila kako se nosi sa karantinom. S obzirom na to da je lepa bogatašica već bila u samoizolaciji kada je trudnoći skrivala od javnosti, ovo joj sada ne pada teško.

Zahvaljujući njenoj učestaloj  na Instagramu i nedavnom fotografisanju za časopis „Architectural Digest“, uspeli smo da zavirimo iza zavese dvorca 22-godišnjakinje.

Kupatilo Kajli Džener

Sada znamo gde se Kajli opušta nakon napornog dana. Kupatilo urađeno je u minimalističkom dizajnu a podovi od dasaka i alabastera daju kupatilu luksuzan izgled.

NE PROPUSTITE da pogledate ostatak luksuzne vile pogledajte OVDE!

Komentari (0)

Loading