Celebrity News

Kajli Džener pokazala kako izgleda posle porođaja (foto)

Autor: | 13/02/2018

Kajli Džener pokazala kako izgleda posle porođaja (foto)

Kajli Džener koja je 1. februara rodila ćerkicu Stormi, pokazala je na Instagramu kako izgleda posle porođaja. Pozirala je u trenerci i u skupocenim kolima, a čim je objavila dve slike, krenula je lavina komentara.

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана 12. Феб 2018. у 5:38 PST

Da krenemo od onih pozitivnih kojih neizbežno mora da ima, budući da Kajli na Instagramu prati čak 103 miliona ljudi. U tim komentarima se ističe koliko je nedostajala obožavaocima, da sjajno izgled. Izražava se u njima i oduševljenje što se vratila.

Kada su u pitanju negativni komentari, oni su posvećeni kritici njenog izgleda, njenom "navodnom nepoznavanju" marke automobila u kojem se nalazi, njenoj namernosti prema bebi koja se ogleda u tome da "kao novopečena mama ima vremena za poziranje".

Vešto je za ovo poziranje odabrala trenerku. Slikanje u izazovnoj odeći bilo bi previše i za nju (ali će se sigurno uskoro i to desiti).

Stvorila je ovim modnim izborom predstavu da kao mama malene Stormi odmara od uske i provokativne garderobe. Neko bi rekao želi time da zamaskira višak kilograma, ali Kajli baš želi da to svi pomisle.

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана 22. Нов 2017. у 10:55 PST

Njena "trudnička predstava" nastavlja se i nakon porođaja. Setite se da je fama oko njenog stomaka i sumnji da li je u drugom stanju ili ne trajala mesecima sve dok se samo desetak dana pre rođenja devojčice nisu pojavile slike kao dokaz trudnoće.

A sada se čekaju prve slike malene Stormi, one na kojima će se vidite njeno lice. Njeni fanovi su izrazili tu želju. Kajli je zasad tajanstvene po tom pitanju...

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана 6. Феб 2018. у 1:14 PST