Celebrity News

Kajli Džener u šetnji sa ćerkom i to u kakvom autfitu

Kajli Džener u šetnji sa ćerkom i to u kakvom autfitu

Očigledno je - majčinska uloga joj i te kako prija, a to dokazuju i slike kojima se pohvalila na društvenim mrežama.

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана 1. Мар 2018. у 2:50 PST

Nova mama, Kajli Džener izvela je Stormi Vebster u šetnju po komšijskom kraju, gde naravno nije mogla ostati neprimećena. Kratka haljina, savršenih linija, laskala je njenoj postporođajnoj figuri a ne možemo a da ne pomenemo činjenicu da su kolica u kojima gura ćerkicu i haljina koju ponosno nosi, istog fashion brenda. Ništa manje nismo ni očekivali.

Naime, članice Džener -  Kardašijan su otpočetka svoje karijere veoma obazrivo birale svoje odevne komade, a to svakako dokazuje i pažnja kojom plene gde god da se pojave kao i brendovi koje nose.

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана 12. Апр 2018. у 5:22 PDT

Slikom koju je objavila na Instagramu objasnila je fanovima da ona nije samo obična mama - ona je kul mama. Posle samo nekoliko sati njena slika imala je milionske preglede i lajkove kako od fanova tako i od svojih VIP prijatelja.

- Hej, ćao mama. Issa Milf. Savršenstvo - samo su neki od komentara koje je Kajli dobila od Điđi Hadid, Hejli Boldvin i svoje sestre Kortni Kardašijan.

Објава коју дели Kylie Jenner (@kyliesnapchat) дана 12. Апр 2018. у 5:32 PDT

Po svemu sudeći, cela familija će sada imati priliku da uživa u svojim mlađim potomcima, a neosporna je i činjenica da je mala Stormi i te kako učvrstila odnos Kajli i Trevisa Skota.