Celebrity News

Kamila Morone po prvi put progovorila o ljubavi između nje i Leondarda Dikarpija

Kamila Morone po prvi put progovorila o ljubavi između nje i Leondarda Dikarpija

Iako se mučki trudio da se drži podalje od žiže javnosti, njegov javni performans sa seksi Kamilom Morone brzo je privukao poglede koji su ga razotkrili.

Tako je najpoznatiji i najtalentovaniji holivudski glumac Leonardo Dikaprio rešio da se skrasi pored prelepe glumice o čijoj lepotim na svakom novom pojavljivanju, pričaju širom sveta.

On je, kako je već poznato, malo više od godinu dana u vezi sa ovom lepoticom, a ako je suditi po onome što su prijatelji slavnog glumca otkrili Leonardo nikada nije nikoga voleo kao nju.

Naime, dvadesetjednogodišnja Kamila inače je ćerka popularne argentinske glumice Lusile Sole, koja ima godina baš kao i Leonardo, a poznata je i po vezi s Leonardovim kolegom, Al Paćinom.

STAJE NA LUDI KAMEN? Dikaprio uživa sa NOVOM izabranicom, USLIKANI ZAJEDNO (foto)

Nedavno, mlada glumica je u jednom novom intervjuu otvoreno govorila o 23-godišnjoj razlici u godinama između nje i njenog dečka i po prvi put javno govorila o njihovoj ljubavi...

– Mnogo je ljubavnih veza u Holivudu kao i u historiji sveta koje su imale veliku razliku u godinama. Mislim da svako treba da bude sa onim sa kim želi – rekla je Kamila  i time još jednom pokušala "zapušiti" usta svim zlobnicima koji njenu ljubav smatraju čudnom i neprimerenom.

Podsetimo se...

Zbog glumčeve očaranosti Kamilom, u javnosti se čak pročula vest i da će oskarovac stati na ludi kamen. Ovo je, svakako, kako pišu inostrani mediji i dobro obavešteni izori, dovoljna potvrda koliko je Lonardo zaista zaljubljen u Kamili.

Zvanične potvrde o venčanju još nema, ali po svemu sudeći, vrlo uskoro i to možemo da očekujemo...

I, čekamo...