Celebrity News

Kardašijanke su poznate po SKANDALIMA, ali OVO PREVAZILAZI SVE

Kardašijanke su poznate po SKANDALIMA, ali OVO PREVAZILAZI SVE

Osramoćeni košarkaš Lamar Odom izdao je autobiografiju, u kojoj je bivšu suprugu Kloi Kardašijan optužio za nasilje nad - striptizetom.

Incident se navodno odigrao 2012, dok su njih dvoje još uvek bili u braku. Odom je tada bio u hotelu, gde je pozvao nekoliko striptizeta, a Kloi ga je tamo "prepala".

- Dobila je ključ od osoblja hotela, i njena majka je bila sa njom. Uletela je u sobu i skočila na prvu devojku koju je videla. Počela je da je mlati, "ubila" je od batina - slikovito opisuje Odom u knjizi "Darkness to light".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 106 KMEL | #106KMEL (@106kmel) on May 28, 2019 at 8:50pm PDT

Majka Kris, kao i obezbeđenje, pokušavali su da odvuku pobesnelu Kloi, dok su se ostale striptizete razbežale, navodi on.

Košarkaš i rijaliti zvezda venčali su se 2009, a zbog njegovih neverstava i drogiranja rastali 2013. Kloi je 2015. pokrenula brakorazvodnu parnicu, koju je stopirala nakon što je Lamar zamalo umro posle "burnog" vikenda u Nevadi. Košarkašu je organizam kapitulirao pred tolikom količinom pića i droge i proveo je mesece u bolnici, nakon čega je ispočetka učio da hoda.