Celebrity News

Karl Lagerfeld je svoje BOGATSTVO OSTAVIO MAČKI a suprug Verice Rakočević IMAO JE ŽESTOK KOMENTAR NA TO!

Karl Lagerfeld je svoje BOGATSTVO OSTAVIO MAČKI a suprug Verice Rakočević IMAO JE ŽESTOK KOMENTAR NA TO!

Nakon smrti čuvenog kreatora Karla Lagerfelda javnost je ostala zabezeknuta kada je objavljena vest da je svo svoje bogatstvo koje se procenjuje na 200 miliona dolara ostavio kućnom ljubimcu.

https://www.instagram.com/p/BuHz76DFmDv/?utm_source=ig_embed

Da, dobro ste pročitali. Mačka po imenu Šupet odavno je poznata javnosti, a ima i oko 286.000 pratilaca na Instagramu. I dok neki nisu verovali da će veći deo imovine ostaviti mački, Karl je u jednom od intervjua 2015. godine potvrdio ovu informaciju, dodajući da ostali bliski prijatelji i porodica ne treba da brinu jer će i oni dobiti „svoj deo kolača“.

https://www.instagram.com/p/BY3uVfIg0uj/?utm_source=ig_embed

Ovim povodom na Fejsbuku se oglasio Veljko Kuzmančević, suprug kreatorke Verice Rakočević koji je objavio poruku sledeće sadržine:

- Mačka od onog de*enerika je nasledila 200 miliona dolara, a "naučnici" govore da je planeta prenaseljena pa zato ljudi i deca umiru od gladi... nešto ozbiljno nije u redu! Kupuj narode poremećeni marke i brendove da ovakve nakaze mogu još besnije da se bahate... - glasio je status muzičara.

Podsećanja radi, Lagerfeld je toliko bio zaljubljen u Šupet da je jednom prilikom izjavio kako bi voleo da može da je oženi. Na dan kada je svet saznao tužnu vest o smrti kreatora, na Instagram profilu Šupet objavljena je sledeća poruka.

- Hvala na rečima podrške. Moje srce je slomljeno, a ja sam veoma tužna. Nadam se da će mi vaše reči utehe pomoći da nastavim dalje bez svog tatice - napisano je na zvaničnom Instagram profilu mačke Šupet koja je Karla pratila svuda na putovanjima i uživala u stečenom bogatstvu svog vlasnika.