Celebrity News

Karleuša ili Kardašijan: Jelena i Kim ponovo u istom izdanju (foto)

Karleuša ili Kardašijan: Jelena i Kim ponovo u istom izdanju (foto)

Odavno je poznato da naša popo diva Jelena Karleuša i svetska rijaliti zvezda Kim Kardašijan dele ukus kada je moda u pitanju, a više puta se i polemisalo koja poznata dama kopira koju.

Da li vam se sviđa novi imidž Jelene Karleuše? (foto)

Ove dve zvezde ponovo su ponele gotovo identičan outfit, a ovoga puta je to prva uradila Kim kada je pre par meseci odabrala još jednu u nizu modnih kombinacija koja ističe figuru i obline.

A kako drugačije kada je Kim u pitanju?


Ovo starletino izdanje izgleda se toliko svidelo Jeleni da je rešila da ga ponese uz male izmene.

Fanovi napali Kim Kardašijan: Nort je samo dete, zašto si joj OVO obukla?! (foto/video)

Komplet koji ove cice nose je u boji kože i čine ga crop top, helanke i Yeezy čizme, dok je razlika u njihovom izgledu jedino u detaljima.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 26, 2017 at 12:02pm PDT

Šta kažete, kome bolje stoji?

Podsećamo, Kim je ranije uz nekoliko fotografija Jelene Karleuše, u rubrici na njenom sajtu My Woman Crush Wednesday, nazvala Karleušu "čudesnom".

- Saznala sam ko je ona kada su ljudi počeli da porede naš izgled. Neki su čak tvrdili da je kopiram! Naravno, morala sam da proverim ko je ona. Ona je čudesna! Neke naše kombinacije zaista izgledaju slično – volim njen hrabar smisao za modu! Obe smo glamurozne. Deluje mi kao moćna i vredna žena i to mi se jako sviđa. Svaka joj čast! - napisala je Kim ili neko iz njenog tima.