Celebrity News

Katarina Ostojić Kaja se još uvek nije razvela od Džuniora Džeka, a evo šta kaže o novom braku

Katarina Ostojić Kaja se još uvek nije razvela od Džuniora Džeka, a evo šta kaže o novom braku

Pevačica Katarina Ostojić Kaja prošle godine se rastala od popularnog DJ-a Džuniora Džeka, posle pet godina braka, a sada je, nakon što su se stvari malo slegle, konačno progovorila na temu njihovog odnosa.

- Ne čujem se sa Džuniorom. Kontaktiramo oko nekih stvari koje su vezane za naš razvod, ništa drugo tu nije ostalo. Pošto se nismo još zvanično razveli, u procesu smo jer za to treba neko vreme, to je jedini razlog naše komunikacije - rekla je pevačica "Blicu" i dodala da posle tri propala braka o novoj zajednici ne razmišlja.

Naime, pre Džuniora Kaja je bila u bračnoj zajednici sa Nikolom Dragojlovićem, za koga se udala sa 19 godina i sa kojim ima ćerku Nikolinu. Nakon razvoda je 2009. ponovo stala na ludi kamen sa košarkašem Urošem Duvnjakom, a sporazumno su se razveli godinu dana kasnije.

I pored svega pevačica sada kaže da nije prestala da veruje u ljubav.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic) дана 31. Дец 2019. у 8:11 PST

- Ne bih da se udajem više, nemam te planove. To se prosto desi ili ne. Nemam neku averziju od brakova jer imam tri propala braka, ali ne bih se više udavala sem ukoliko se ne desi dete. Ne razmišljam ništa na tu temu - bila je iskrena Kaja koja je prokometarisala i Džuniorovu novu devojku Ivu:

- Ne poznajem njegovu novu devojku, ali ako je on srećan, meni je stvarno drago. Jako bih želela da jeste istinski srećan - rekla je Kaja Ostojić koja je navodno u vezi s fudbalerom Mateom Pavlovićem.

Podsećamo, nedavno je osvanula zajednička fotografija Kaje i fudbalera na društvenim mrežama.

Kako Kaja i Mateo borave u Beogradu gde odmaraju i koriste vreme za druženje jednom prilikom nastala je zajednička fotografija, na kojoj je sa njima i maneken Bane Janković koji ju je i podelio sa svima na Instagramu. Kako izgleda slika, pogledajte OVDE