Celebrity News

Katarina Šišmanović otkrila razlog zbog kog se POVUKLA SA JAVNE SCENE, svi joj čestitaju

Katarina Šišmanović otkrila razlog zbog kog se POVUKLA SA JAVNE SCENE, svi joj čestitaju

Katarina Šišmanović, jedno od najlepših domaćih TV lica, poslednjih meseci povukla se sa malih ekrana, a danas je sa pratiocima na Instagramu otkrila čime se bavila.

Katarina je, naime, sa svima podelila vest da je diplomirala na master studijama političke ekologije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Ona je objavila fotografije sa diplomom, ispred fakulteta, a kako se može videti usledilo je veliko slavlje i velika podrška prijatelja i porodice.

Inače, Katarina je godinama bila predmet žudnje brojnih muškaraca. Ona je bila u dugogodišnjoj vezi sa vlasnikom kuće "Emotion" Goranom Stamenkovićem, koji je pre toga bio sa voditeljkom Anom Mihajlovski, sa kojom ima ćerku.

Nakon njihovog burnog raskida, udala se za biznismena Dejana Kitića sa kojim je bila u braku godinu dana.

– U svojim dvadesetim sam na prvo mesto stavljala karijeru, izlaske i putovanja, a sad sam spremna da se nekome potpuno posvetim. Želim da rodim dete i osnujem porodicu i to će mi biti najvažniji cilj u narednim godinama. Želim muškarca koji će biti moj zaštitnik i pored koga ću se osećati voljeno i sigurno – ispričala je jednom prilikom nakon razvoda popularna voditeljka.