Celebrity News

Katarina Živković "BACILA OKO" na Stefana Živojinovića: Volela bih da budem BRENINA SNAJKA!

Katarina Živković "BACILA OKO" na Stefana Živojinovića: Volela bih da budem BRENINA SNAJKA!

Katarina Živković nikako da se skrasi, a nakon burnih romansi koje je imala u prošlosti sada je otkrila u zagrljaju kakvih momaka bi volela da bude.

Zvezda "Granda" je izjavila da joj se jako dopadaju muškarci poput Stefana Živojinovića, a izrazila je i želju da baš ona kao Aleksandra Prijović postane deo te porodice.

- Ništa mi ne bi falilo da postanem Brenina snajka. Stefan je jako lep dečko i odgovara mi. Sviđa mi se što je sin poznatih roditelja - rekla je Katarina za emisiju "Glamur".

Kaća je prokomentarisala i aktuelnog Slobu Radanovića, svog kolegu koji je postao popularan učešćem u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga".

- Nikada ne bih bila sa Slobom Radanovićem. On je lep i prelepo peva, ali mi se ne sviđa to što radi devojkama. On je srcelomac i nije muškarac za mene - objasnila je pevačica.

Živkovićeva se takođe prisetila svoje pobede u "Farmi 2" kada je osvojila 100.000 evra.

- Od tih para koje sam zaradila na "Farmi" kupila sam sebi stan u Beogradu. Nakon rijalitija godinu dana nisam radila. Niko me nije zvao da nastupam. Koliko su me ljudi voleli toliko su me i mrzeli i smatrali da ja ne treba da budem pobednica rijalitija. To je bio težak period u mom životu i tada sam najviše plakala - iskrena je Kaća.