Celebrity News

Katarina Živković: Nisam više ona stara Kaća od pre pet godina

Autor: | 03/04/2018

Katarina Živković: Nisam više ona stara Kaća od pre pet godina

Mnogi nisu ni svesni koliko je zapravo teško isplivati i postati "ime" na estradi. Međutim, pevačica Katarina Živković je toga svesna.

Iako je ostavila odličan utisak tokom takmičenja u "Zvezdama Granda", u početku joj je bilo teško da dobije angažmane, pa se ni malo nije dvoumila kada joj je lično Saša Popović predložio da uđe u rijaliti "Farma".

Gostujući u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom", Katarina je priznala da je ovo zapravo bio odličan potez jer joj je karijera nakon učešća krenula uzlaznom putanjom.

- Ušla sam jer zaista nisam mogla da nađem neki drugi način da se probijem. To je ispalo savršeno. Mnogo puta sam se opekla i rekla više nego što je trebalo. Previše kažem i kada me novinari nešto pitaju, pa ne znam kako da se zaustavim. Sada sam malo podigla ručnu. Mnogo sam drugačija od pre pet godina i sada - izjavila je pevačica.

Ona je pričala i o tome koliko je težak njen posao i koliko je imala neprijatnosti.

- Ja bežim od patetičnih priča, ne volim da pričam da je bilo teško, a jeste. Ujedno sam završavala školu, bila sam dobar đak, nisam uspela da uživam u poslu u to vreme. Sada se sve iskristalisalo, pre nisam radila taj posao iz ljubavi, a sada ga radim - završila je Živkovićeva.