Celebrity News

Katarina Živković se zbog ljubavi seli u FRANCUSKU?

Katarina Živković se zbog ljubavi seli u FRANCUSKU?

Kako domaći mediji prenose, pevačica je uplovila vezu sa mladićem iz Francuske, a on ju je navodno pitao da živi kod njega u Nici, koju je i posetila.

- Njemu je bitno da provode što više vremena zajedno, a kako je on zbog biznisa kojim se bavi vezan za Francusku, teško mu je da često dolazi u Beograd. Sa druge strane i ona dosta radi, putuje na tezge pa ne stiže da otputuje kod njega kada god to požele. Zato joj je on predložio da se preseli kod njega. Nju je to obradovalo jer se zaljubila, ali sa druge strane je svesna da će morati karijeru da ostavi po strani, što ne bi želela. On joj je predložio da tamo snima numere i iz Francuske putuje na tezge, ali je ona svesna da to tako ne bi moglo dugo da funkcioniše - kaže izvor blizak pevačici...

Međutim, Katarina Živković poznata je po iskrenosti, te je nedavno u jednoj u jednoj emisiji progovorila iskreno o vezama sa poznatim muškarcima, a kako je tad istakla, njeni bivši “šlepali” su se uz nju, a ona od toga ništa nije imala.

– Nisam zaradila od toga. Da sam zaradila i imala neki prosperitet, ne bih to izjavila. Tako da da, šlepali su se – priznala je ona.

Ipak, ovog puta, Katarina je želela da povodom preseljenja ostane misteriozna pa samo kratko prokomentarisala:

- Odlučila sam već dugo da ne pričam o privatnom životu. Preseljenje bi bilo veliki korak za mene jer je moj posao ovde. Ne mogu da pričam o privatnom životu, obećala sam sebi.