Celebrity News

Katarinu Živković pretukao dečko, a ona je o tome dugo ćutala!

Katarinu Živković pretukao dečko, a ona je o tome dugo ćutala!

Pevačica Katarine Živković otvorila je dušu i otkrila nepoznate činjenice o strašnom iskustvu koje je imala u jednoj ljubavnoj vezi.

Naime, kako je sama pevačica otkrila ona je zbog jednog bivšeg prošla kroz pakao, pošto ju je fizički napao.

Katarina Živković iskreno o ljubavnom životu: To je tužna priča, bojim se plakaće Srbija ako je ispričam!

Katarini je ovo priznanje teško palo iako je od pomenutog incidenta prošlo sedam godine.

Ona je objasnila kako je dečko nasrnuo na nju zbog ljubomore, a od tada, ona beži od ljubomornih i posesivnih muškaraca.

- Ne volim da pričam o tome, ali reći ću ukratko. Jedan bivši dečko me je pretukao zbog ljubomore. To je bilo pre nekih sedam godina i mnogo se kajem što ga tada nisam prijavila policiji. Mislim da ću se zauvek kajati što sam to samo tako pustila da prođe. Zaboraviti ne mogu. Sada kada razmišljam o tome, ne znam zašto nisam otišla u policiju - ispričala je ona za "Star"  i otkrila šta je naučila iz nemilog iskustva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) дана 22. Дец 2019. у 4:46 PST

- Da se razumemo, onoga ko digne ruku na žensko ne možeš nazvati muškarcem. Sada mnogo pažljivije biram i bežim od ljubomornih i posesivnih. Tada sam bila mlađa i takvo ponašanje mi je u početku imponovalo. Danas bih znala šta da preduzmem u takvoj situaciji - zaključila je ona.

Katarina Živković ODGOVORILA NA PROZIVKE: Ja treniram kao zmaj, a šta vi radite osim što vređate?

Podsećamo, Katarina je nedavno saznala da boluje od insulinske rezistencije. Iz tog razloga, pevačica je morala da promeni život iz korena i nimalo joj nije bilo lako.

– Volim da vežbam jer je to na neki način zdrav život, trudim se da koliko je moguće vodim zdrav život. Ali ako čovek ne želi da vežba, on može da izmisli milion i jedan razlog, ali ja nisam takva. Ja sam borac, volim da izgledam lepo i da budem zdrava – rekla je pevačica za “Pink”.