Celebrity News

Kejt Bekinsejl u vezi sa 16 godina mlađim - Svi je pitaju da li joj je on SIN, njen odgovor IZAZVAO HISTERIJU

Kejt Bekinsejl u vezi sa 16 godina mlađim - Svi je pitaju da li joj je on SIN, njen odgovor IZAZVAO HISTERIJU

Jedna od najlepših glumica današnjice Kejt Bekinsejl nedavno je dospela u centar pažnje svetske javnosti, kada se na utakmici LA Lejkersa i Klivlenda pojavila u društvu 29-godišnjeg Stivena Simbarija.

Holivudska diva uživala je košarkaškom meču sa 16 godina mlađim Stivenom, koji je nepoznat široj publicii, a ovaj spoj izazvao je ogromno interesovanje s obzirom da su se neprestano grlili i razmenjivali nežnosti. No, i dalje niko ne zna da li su zajedno ili su samo bliski prijatelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on Jan 16, 2019 at 5:08pm PST

Kejt je okačila i nekoliko fotografija sa ove utakmice na svom Instagram nalogu, a jedan od pratilaca upitao ju je da li je Stiven njen sin.

- Da li je dečko pored tebe tvoj sin, zašto se družiš s njim? - prokomentarisao je jedan zbunjeni fan, ali mu glumica nije ostala dužna i odgovorila mu je u satiričnom tonu.

- On mi je sin, da. Držala sam ga zarobljenog 29 godina i mislila sam da je vreme da ga izvedem i pokažem - napisala je, ali veliki broj ljudi nije prepoznao ironiju u njenoj poruci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on Jan 14, 2019 at 1:19am PST

Kejt je na kraju morala da objašnjava kako se samo našalila, i istakla je da nema sina, ali je i razjasnila odnos sa pomenutim mladićem.

- Stivene, hvala ti što si pravio manje gej face nego obično, pa smo sada zvanično tabloidni par - napisala je ona.

Zanimljivo je da je mediji povezuju i sa komičarem Pitom Dejvidsonom (25), bivšim dečkom Arijane Grande koji je javno priznao da ima poremećaj ličnosti.

Ona je viđena sa Dejvidsonom nakon dodela Zlatnih globusa, a neimenovani izvor tvrdi kako su flertovali celu noć i zajedno pili šampanjac.

Podsetimo, ova lepotica bila je u braku 12 godina sa režiserom Lenom Vajsmenom, a ima i 19-godišnju ćerku Lili sa nekadašnjim partnerom Majklom Šinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laila (@fanofpetedavidson) on Jan 16, 2019 at 10:37am PST