Celebrity News

Kejt Hadson trudna u bikiniju oduševila fanove (foto/video)

Kejt Hadson trudna u bikiniju oduševila fanove (foto/video)

Samo nekoliko nedelja posle objave da je trudna po treći put sa svojim suprugom Denijem Fudžikavom, proslavljena holivudska glumica Kejt Hadson (39) obradovala je fanove slikom na kojoj se jasno nazire njen trudnički stomak.

Srećnu vest sa svetom glumica je podelila na Instagramu i tako šokriala sve fanove, ali i mnoge prijatelje pošto je ovo držala u strogoj tajnosti.

Sada, uživajući pored bazena u prelepim sunčanim danima, Kejt je uslikala svoje telo u interesantnom crvenom bikiniju u trećoj nedelji trudnoće i napisala:

- Neka druga vrsta beach body izdanja. 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on Apr 22, 2018 at 2:00pm PDT

Pored toga, Kejt je velika pristalica amajlija, pa tako možemo primetiti da nosi kristal koji pojačava imunitet, ali i deluje kao filter i regenerator energije i svome nositelju predaje toplinu. Najjači uticaj ovaj kamen ima na čakru pleksus solaris u pupčanoj vrpci. Budući da je glumica aktivna trudnica, da redovno radi joga vežbe, kao i vežbe disanja, Kejt je u svoje aktivnosti uvrstila i plivanje što višestruko pomaže zdravlju mame i bebe, te smo sigurno da u njenoj trudnoći neće biti nikakvih poteškoća.

Iznenađenje Kejt Hadson: Glumica ovako celom svetu otkrila da je ponovo trudna (video)

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on Apr 15, 2018 at 9:50am PDT

Lepa plavuša ima dva sina – Rajdera (14) sa bivšim mužem Krisom Robinsonom i Bingama (6) sa verenikom Metom. A, sada očekuje devojčicu.

Još jednom čestitamo...