Celebrity News

Kejt i Vilijam doneli odluku koja je iznenadila svet: Naše treće dete neće imati kraljevski tretman

Autor: | 15/02/2018

Kejt i Vilijam doneli odluku koja je iznenadila svet: Naše treće dete neće imati kraljevski tretman

Britanska kraljevska porodica je spremna za venčanje princa Harija i Megan Markl, ali i za dolazak nove bebe, koja bi zbog svadbene svečanosti i nove politike svojih roditelja mogla da padne u drugi plan.

Princ Vilijam nedavno je priznao da će treće dete biti veliki izazov, pogotovo kad su njegov san i psiha u pitanju, a izvori u novim vestima o kraljevskoj porodici otkrivaju da Kejt i Vilijam ne nameravaju da prave pompu oko prinove, kao što su radili s prethodnom decom.

Kejt i Vilijam na raspolaganju imaju dadilju princeze Šarlot i princa Džordža, Mariju Boralo i brojnu poslugu iz palate, pa za treće dete ne nameravaju da unajme još jednu dadilju, piše Us Weekly.

10 strogih pravila koja kraljevske dadilje nikada ne smeju da prekrše

Džordž ide u školu, a Šarlot u vrtić, pa njihovi roditelji smatraju da je jedna dadilja i više nego dovoljna za troje dece, otkriva izvor.

Princ i vojvotkinja navodno se nisu previše istrošili ni kad su odeća i igračke u pitanju. Kao mnoga najmlađa deca u porodici, i novi dečak ili devojčica naslediće garderobicu i igračke od starijeg brata i sestre.

Kejt i Vilijam osećaju se kao već uigrani tim kad su mališani u pitanju, pa nameravaju da ponove sve što su do sada radili, bez bespotrebnih troškova, tvrde izvori.

Čim je saznala da je trudna, Kejt je rezervisala isti luksuzni apartman u krilu Lindo bolnice Sent Meri u kojem je rodila i Džordža i Šarlot, a njen pouzdani ginekolog Alan Farting zbog rođenja treće bebe ovog para odložio je odlazak u penziju.