Celebrity News

Keti Peri obelodanila da čeka devojčicu, otkriveno ime buduće naslednice!

Keti Peri obelodanila da čeka devojčicu, otkriveno ime buduće naslednice!

Nakon što je pre nekoliko dana obelodanila da čeka devojčicu, Keti Peri otkrila je ime buduće naslednice. 

Posle spektakularnog načina da svetu otkrije da je u drgom stanju, pre nekoliko dana poznata pevačica Keti Peri  i glumac Orlando Blum obelodanili su vest na Instagramu da čekaju devojčicu.

Naime, poznati glumac Orlando Blum i budući muž prelepe pevačice na svom Instagram nalogu napisao je da očekuju devojčicu a sve to začinio je preslatkom fotografijom koja je za nekoliko dana prikupila ogroman broj lajkova.

PROČITAJTE I: Priča prvog susreta Kejti Peri i Orlanda Bluma sve je nasmejala

 

View this post on Instagram

 

? it’s a girl ?

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Apr 3, 2020 at 8:32pm PDT

Nakon ove radosne vesti, izvor blizak paru potvrdio je ovu vest, ali je i otkrio kako će se devojčica zvati...

- Keti će devojčicu nazvati En, Prl Ili Hadson - otkrio je dobro obavešteni izvor koji na sve ovo još istakao kako će iz bakinog imena, odabrati samo jedno.

- Njena baka je zaslužna za to kakva je Keti danas. Činjenica da je njena duša otišla baš kada druga duša treba da dođe za nju nije slučajnost - objasnio je spomenuti izvor.

Kako navode inostrani mediji, portal "Mirror" pokušao je da stupi u kontakt sa pevačicom, ali bezuspešno.  Iako ime još nije službeno potvrđeno, izgleda da par još razmišlja između tri spomenute opcije.

PROČITAJTE I: Zvanično su opet zajedno: Za prvo pojavljivanje Keti Peri i Orlando Blum odabrali Vatikan (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Mar 9, 2020 at 4:40am PDT

Keti Peri i Orlando pomerili venčanje zbog pandemije korona virusa

O svadbenom veselju koje tek sledi, stavovi im u potpunosti se podudaraju. Žele intimno slavlje s malim brojem zvanica…

– Voleli bismo da tog najvažnijeg dana u životu budemo okruženi ljudima koji neće nestati kada stvari postanu teške, odnosno osobamakoje nas svakoga dana čine boljima – rekla je pevačica, čiju ruku već godinu dana krasi prsten vredan pet miliona dolara.

Pre holivudskog glumca bila je verena, a potom i udata za engleskog komičara Rasela Brenda (44), od kojeg se razvela nakon svega 14 meseci, zbog neslaganja oko osnivanja porodice. Kako je jednom prilikom objasnila, on je bio taj koji je podneo zahtev, a svoju odluku saopštio joj je SMS porukom.

PROČITAJTE I: Keti Peri želi da svi znaju kako biti zvezda nije lako: Ne, nema odmora u bekstejdžu (video)

Razdvajanje od komičara navelo je Perijevu da posumnja u sebe te se dugo, pre nego što je upoznala Bluma, borila protiv depresije.

– Moje srce bilo je slomljeno. Taj neuspeh i vera u Boga, međutim, dali su mi integritet i nešto što nikada nisam imala. Mnogi pokušavaju da pobegnu od stvarnosti. I ja sam to radila. Stoga svima preporučujem Hofman program, jednonedeljni kurs za rehabilitaciju, koji pomaže da se nosite s različitim ličnim problemima – rekla je Kejti.

Ukoliko ste propustili novu pesmu Keti Peri u kojoj je i otkrila da čeka bebu, podsetite se u linku ispod:

PROČITAJTE I: Keti Peri ukrala pesmu Leni Kovačević: Svet zaludela priča o plagijatu!

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading