Celebrity News

Kevin Spejsi javno priznao: Izabrao sam da živim kao homoseksualac

Autor: | 30/10/2017

Kevin Spejsi javno priznao: Izabrao sam da živim kao homoseksualac

Nakon što je Entoni Rep optužio glumca Kevina Spejsa za sekusalno zlostavljanje, koje se navodno dogodilo 1986. godine, klupko se odmotalo i slavni glumac je javno, putem svog Tvitera celom svetu otkrio da je homoseksualac.

- Veoma poštujem i cenim Entonija Rapa kao glumca. Bio sam užasnut kada sam čuo tu priču. Iskreno, zaista se ne sećam tog susreta koji se dogodio pre više 30 godina. Ali, ako sam se ponašao kako je on to opisao, dugujem mu najiskrenije izvinjenje zbog mog neoprostivog ponašanja, najverovatnije u alkoholisanom stanju. Žao mi je zbog osećanja koje nosi sve ove godine. Ova priča me je ohrabrila da se pozabavim još nekim stvarima iz svog života. Znam da o meni kruže razne priče, koje su dodatno podstaknute time što pažljivo čuvam svoju privatnost. Kao što meni najbliži ljudi znaju, u životu sam bio u vezama sa ženama i muškarcima. Voleo sam i bio u romantičnim vezama sa muškarcima, i sada sam izabrao da živim kao gej. Želim da budem iskren i otvoren u vezi sa ovim, a to počinje sa proučavanjem mog ponašanja - poručio je Spejsi, a njegovo saopštenje je šokiralo javnost.

Podsećamo, Rep, koji sada ima 46 godina, optužio je Spejsija da je pokušao da ga zavede na jednoj žurki kada mu je bilo samo 14 godina.

- Podigao me je kao što mladoženja uzima mladu u naručje. Ali ja se u početku nisam bunio, jer sam bio zbunjen. A onda je legao preko mene. Pokušao je da me zavede. Ne znam da li bih mogao da to tako nazovem, ali sam bio svestan da je pokušao da me zavede u seksualnom smislu - rekao je nedavno Rep za Buzzfeed.

Rep je potom napustio Spejsijev stan neozleđen i od tada nije pričao sa dobitnikom Oskara.