Celebrity News

Kijanu Rivs u tajnosti zaprosio devojku Aleksandru Grant?

Kijanu Rivs u tajnosti zaprosio devojku Aleksandru Grant?

Prema pisanju tabloida "Women's Day" Kijanu Rivs i Aleksandra Grant verili su se u tajnosti u njegovom domu u Holivudu, a izvor blizak poznatom paru tvrdi da uskoro planiraju venčanje

Holivudski glumac Kijanu Rivs (55) i njegova devojka Aleksandra Grant (46) otkako su prošle jeseni nekoliko puta ’uhvaćeni’ zajedno u javnosti ne prestaju da pune redove američkih tabloida. A i komentari na društvenim mrežama postaju sve žešći, pošto mnogi pratioci ovog para sebi daju toliko hrabrosti, te slavnom glumcu poručuju ’da je mogao i bolju da nađe’.

Kakvi god da su komentari, Kijanu je srećno zaljubljen. Očigledno je da je upravo Aleksandra žena koja je napokon uspela da osvoji srce jednog od najpoželjnijih glumaca. I to ne samo svojim neobičnim i prirodnim izgledom, već i svojom duhovnošću.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Kijanu Rivs se POSLE 35 GODINA karijere prvi put pojavio SA DEVOJKOM na crvenom tepihu

Da su se pronašli kao dve srodne duše, govore i šuškanja da je par rešio da ode korak dalje u svojoj vezi i da će uskoro uploviti u bračne vode.

Naime, prema pisanju tabloida "Women’s Day" par se nedavno verio u tajnosti i ozbiljno planira venčanje.

Aleksandra se, navodno, hvalila prijateljicama kako će uskoro ona i Kijanu izreći sudbonosno ’da’, a veliki prsten na ruci gotovo nikom nije promakao.

- Aleksandra je rekla prijateljicama da ju je Kijanu zaprosio u svom domu u Holivudu na njen rođendan, nakon što joj je priredio večeru na kojoj im je kuvao njegov omiljeni kuvar - rekao je izvor za pomenuti tabloid.

PROČITAJTE I:
„Mogao si i bolju da nađeš“: Kijanu Rivs izašao sa novom devojkom, a zbog toga nastao pravi pravi HAOS 

Kada su krenula ’šuškanja’ o veridbi, Instagram je bio zatrpan komentarima kako popularni glumac već decenijama nije imao ozbiljnu vezu, ali da je mogao da pronađe bolju suprugu.

- Izgleda staro. Možeš ti mnogo bolje - često se pominje u komentarima.

Dok su neki pratioci bili oduševljeni što je Kijanu ponovo srećan u ljubavi, drugi su Aleksandri zamerili što ima sedu kosu i što izgleda starije od žene svojih godina.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Ponuda iz Holivuda: Kijanu Rivs i Boban Marjanović zajedno na filmu

Spojila ih je poezija

Podsetimo se, Kijanu Rivs i Aleksandra Grant su se upoznali pre više od deset godina. Prijateljstvo se pretvorilo u ljubav mnogo godina kasnije. To su potvrdili prošle jeseni kada su se zajedno pojavili u Muzeju moderne umetnosti u Los Anđelesu, a usledili su brojne druge holivudske svečanosti na koje su došli zajedno ne krijući svoju probuđenu ljubav.

Inače, Aleksandra je umetnica koja se bavi vajarstvom, slikanjem, crtanjem, snimanjem videa, a sa glumcem ju je pre desetak godina spojio posao. Sarađivali su na Rivsovim knjigama "Oda sreći" iz 2011. i "Sijena" koju je objavio 2015. godine.

PROČITAJTE I: Najtužniji momak Holivuda: Životna priča Kijanu Rivsa

Aleksandra mu je pomogla oko vizuelnih rešenja za knjige. On je pisao poeziju.

Prema pisanju američkih medija, Kijanu je bio oduševljen načinom na koji Grantova komunicira sa piscima. Tačnije, privuklo ga to što je ona sa lakoćom upoznavala dušu umetnika.

- Provodimo puno vremena zajedno i dosta razgovaramo. Nekim temama lako postanemo opsednuti - rekla je nedavno Aleksandra u intervjuu za "W Magazine".

PROČITAJTE I: Srpski tviteraši osuli paljbu po novoj devojci Kijanua Rivsa 

Seda kosa, pa šta?

Komentari na račun Aleksandrinog izgleda ne prestaju. Iako oni neprestano dokazuju svoju ljubav, fanovi slavnog glumca i dalje komentarišu kako ona nije dovoljno dobra za njega pošto nije „lepotica“, kako „izgleda staro“ zbog sede kose.

Iako Aleksandra ne pridaje mnogo pažnje ovim komentarima, ipak, jednom prilikom se oglasila povodom toga.

Naime, ona je na Instagramu objavila podatke iz jedne studije koja dokazuje da je dobijanje rake dojke povezano sa bojenjem kose i hemijskim preparatima za jačanje kose. Kako je istakla, ona je svoju kosu počela da farba još u dvadesetim godinama pošto je prerano osedela.

PROČITAJTE I: Devojku Kijanua Rivsa svi su osudili zbog izgleda a ona nosi najmoderniji trend današnjice

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Grant (@grantalexandra) on Apr 16, 2020 at 2:12pm PDT

- Osedela sam pre vremena, u dvadesetim. Farbala sam kosu sa svakom bojom koju sam našla sve dok nisam prestala da tolerišem toksičnost iz njih. U 30-ima sam pustila kosu da postane „plava“… Volim i poštujem to što svaka žena može da izabere kako će izgledati u koje god doba života - napisala je na Instagramu i dodala:

- Ako žene stradaju od nametnutih standarda lepote, hajde da razgovaramo o tim standardima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Grant (@grantalexandra) on Jun 10, 2019 at 1:16am PDT

Slavni glumac nesrećan u ljubavi

Podsetimo, Kijanu Rivs je bio u vezi sa Dženifer Sajm koja je u januaru 2000. godine u osmom mesecu trudnoće na svet donela devojčicu koja je umrla na porođaju.

Ova tragedija je veoma pogodila glumca i njegovu devojku, te su se rastali samo nekoliko nedelja posle tužnog događaja. Dženifer je u aprilu 2001. godine poginula u saobraćajnoj nesreći, a mediji su pisali da je bila pod uticajem sedativa koje joj je lekar prepisao zbog depresije.

PROČITAJTE I: Kijanu Rivs – Zvezda za koju je vreme stalo

Slavni glumac je posle tragičnih događaja prekinuo snimanje filma "Matriks" kako bi se  izborio sa tugom koja je preplavila njegov život.

Posle toga je dugo bio sam. Sve dok se u njegov nije ušetala Aleksandra.

Upravo ona Aleksandra za koju je rekao da sa lakoćom upoznaje dušu umetnika…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Grant (@grantalexandra) on Feb 18, 2020 at 6:51pm PST

Komentari (0)

Loading