Celebrity News

Kim ne prestaje da iznenađuje: Evo šta je sad smislila za proslavu rođendana sina Seinta (foto)

Kim ne prestaje da iznenađuje: Evo šta je sad smislila za proslavu rođendana sina Seinta (foto)

Kim Kardašijan često na svom Instagram profilu objavljuje slike svog doma, a nedavno je čak i naišla na kritike da je minimalizam koji je upotrebila u svom životnom prostoru previše neprijatan te da bi trebalo da ga upotpuni detaljima koji odišu harmonijom i toplinom.

Naravno, poznatu starletu često ne zanimaju kritike na račun, kako njenog izgleda tako i živonog prostore, te je svakako uradila onako je ona to zaista i želela...

Iako je većini fanova njen ambijent bio zanimljiv, ovaj minimalistički stil mnogima se nije dopalo..

Kako bi otišla korak dalje, najpoznatija starleta rešila je da prkosi novogodišnjim praznicima, i da za razliku od mnogih koji pođtuju tradiciju kićenja božićne jelke, crvene boje, svoju kuću ukrasila je veoma neobičnim belim predmetima, koji, kako kažu pratioci, liče na ogromne tufere ili tampone.

Naime, danas je osvanula i informacija da je drugo dete Kim Kardašijan, Seint Vest, napunio četiri godine, a slavni roditelji dali su sve od sebe da mu upriliče proslavu iz snova.

Maleni Seint petog decembra proslavio je rođendan sa svojom porodicom. Ipak, Kim iako je želela da ova proslava ostane u krugu porodice, nije izdržala da sa fanovima ne podeli detalje o ovoj spektakularnoj žurki.

Zanimljivim fotografijama otkrila na svom Instagramu da je party održan u dvorištu njihove porodične kuće.

Slavljenik je uživao je u balonima u obliku Tiranosaurusa Reksa, a dvorište je bilo puno natpisa i detalja koji podsećaju na scenografiju filma Park iz doba Jure.

Evo kako je to izgledalo...

https://www.instagram.com/p/B6MhETLgfok/