Celebrity News

KIM OTKRILA DETALJE IZ PROŠLOSTI: Videla očuha u haljini pa se ZALEDILA OD PRIZORA!

KIM OTKRILA DETALJE IZ PROŠLOSTI: Videla očuha u haljini pa se ZALEDILA OD PRIZORA!

Popularna starleta prisetila se trenutaka kada je kao mlađa zatekla očuha Brusa Dženera kako isprobava haljine.

- Sve sam saznala kad sam imala otprilike 25 godina. Mama je bila na putu, ušla sam u garažu i zatekla Brusa u ženskoj odeći. Istrčala sam napolje i tresla se. Brzo sam spakovala torbu, nazvala Kortni i rekla da ću doći kako bih s njom provela vikend - prisetila se Kim situacije posle koje joj je bilo teško.

Njena sestra Kortni mislila je da je Kim uhvatila očuha u preljubi, ali nije bila u pitanju prevara.Starleta nije mogla da prihvati da je uhvatila

Dženera dok oblačio žensku garderobu i pre nego što se pribrala, očuh ju je pozvao.

- Rekao je da će nam jednog dana sve reći, ali da do tada ne govorim mami jer bi ga ubila - ispričala je Kim, a onda i objasnila da su razlog njenog ćutanja bile polusestre prema kojima je imala odgovornost. Želela je da zaštiti Kendal i Kajli kako ih ne bi ostavila bez oca.

Podsetimo, 68-godišnji Brus Džener bio je drugi suprug Kris Džener, od koje se rastao 2015. godine. Trebalo mu je dosta vremena da prizna pred svetom da se oseća kao žena i da će promeniti pol.

To se dogodilo pre nekoliko godina, a tada je Brus promenio i identitet. Njegovo novo ime je Kejtlin, a zbog želje da izgleda kao žena potrošio je ukupno oko 70.000 dolara. Na rinoplastiku je dao oko 15.000 dolara, a šuška se da je za izmenu crta lica dao 25.000 dolara. Ugradio je jagodične implante, uradio botoks, podizanje obrva i izmenu Adamove jabučice.