Celebrity News

Kineski mediji oduševljeni Jelenom Karleušom, ovo pišu o našoj pevačici

Kineski mediji oduševljeni Jelenom Karleušom, ovo pišu o našoj pevačici

Jelena Karleuša će, izgleda, napraviti veliki bum na muzičkoj sceni Kine, koja broji čak milijardu i 325 miliona ljudi.

Ove prognoze poslednjih dana mogu se pročitati na mnogim sajtovima najmnogoljudnije države na svetu, u kojoj će pevačicin suprug Duško Tošić uskoro početi da igra za fudbalski klub Guangdžou R&F.

Uspeh njenog muža, koji je potpisivanjem novog ugovora postao najplaćeniji srpski defanzivac, uticaće i na to da Jelena dobije posebnu pažnju i popularnost u Kini, smatraju tamošnji mediji. Tako bi naša pevačica mogla da postane popularna kao što je to svojevremeno bio Valter, odnosno pokojni Velimir Bata Živojinović.

- Supruga Duška Tošića je 39-godišnja zvezda srpske muzičke i televizijske scene, gospođa Jelena Karleuša. Ona je iz ugledne porodice u Srbiji, njen otac je bio visoki inspektor policije u Srbiji, a majka joj je poznata voditeljka nacionalnog radija. Jelenaje vruća i seksi, a njene provokativne fotografije su često tema u medijima. Albumi koje je dosad objavila su veoma cenjeni na Balkanu, a prodala ih je preko milion. Jelena nije samo pevačica već je poznata i kao kontroverzna i skandalozna ličnost, neko ko stavovima često šokira javnost - piše na jednom kineskom portalu.

Osim ovog, postoji i tekst u kojem se govori o tome kako je Karleuša stekla slavu pre nekoliko godina, kada je Kim Kardašijan počela da je kopira.

- Jelena posebnu pažnju obraća na svoju garderobu, po čemu je naširoko poznata. Zahvaljujući dobroj mašti i smislu za modu postala je inspiracija mnogim daleko poznatijim ličnostima, poput Kim Kardašijan, Bijonse i drugih. Mislimo da je ovo Jelenina prilika da, preko svog supruga Duška, dođe u Kinu i napravi veliki bum, kao što je uradila i u Turskoj - smatraju Kinezi.