Celebrity News

Kloi Kardašijan pokazala detalj skupocene sobe male Tru a evo koliko je sve koštalo (foto)

Kloi Kardašijan pokazala detalj skupocene sobe male Tru a evo koliko je sve koštalo (foto)

Ništa osim najboljeg za malu Tru...

Kloi Kardašijan postala je mama pre tačno mesec dana i sada je već potpuno uplivala u najvažniju ulogu na svetu. S obzirom da porodica Kardašijan-Džener ne oskudeva ni u čemu i ovoga puta je bilo tako.

Kako je mala Tru njen prvenac, samim tim, ova titula iziskuje življenje u raskošu, luksuzu i kao i da dete ima sve što poželi.

Tako je sada popularna starleta pokazala samo jedan mali detalj iz dečje sobe male Tru koju je inače, po svim parametrima i željama Kloi, sredila mama, odnosno baka, Kris Džener pre Kloinog porođaja.

Kako saznajemo, baka Kris potrošila je oko 8.000 dolara samo na plišane igračke, od toga izdvojivši 3.600 dolara za punjenje žirafe i zeke. Takođe, 4.000 dolara dala je za ružičasti krevetac sa odgovarajućim dušekom koji na sebi ima isprintane popularne aplikacije flamingosa.

Soba je ružičasta, sa mnogo luksuznih detalja, a povodom ovog poklona Kloi je rekla sledeće:

- Jako sam uzbuđena i opsednuta izgledom dečje sobe a pogotovu krevecom koji je najvažniji detalj za moju malu Tru.

Inače, ovakav krevetac je i Bijonse kupila svojim blizancima pored toga im je čak obezbdeila i zlatne kolevke od skoro 80.000 dolara.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jul 13, 2017 at 10:10pm PDT

Nadamo se da zlatne kolevke nisu sledeći korak ove porodice Kardašijan-Džener jer planovi da želi da uda ćerku za britanskog princa, svakako jesu.

Kloi Kardašijan ima plan: Želi da uda ćerku za britanskog princa?