Celebrity News

Kloi se OBRATILA VERENIKOVOJ LJUBAVNICI i uputila BRUTALNU PORUKU zbog koje će se POSTIDETI

Kloi se OBRATILA VERENIKOVOJ LJUBAVNICI i uputila BRUTALNU PORUKU zbog koje će se POSTIDETI

Ogroman skandal potresao je Holivud kada se saznalo da je slavni košarkaš Tristan Tompson prevario Kloi Kardašijan, sa kojom je nedavno dobio i ćerkicu Tru.

Naime, košarkaš je već ranije bio neveran, ali popularna Kardašijanka ovu prevaru je posebno teško podnela jer je njen izabranik imao aferu sa porodičnom prijateljicom, Džordan Vuds, najboljom drugaricom njene sestre Kajli Džener.

Tristan i Džordan navodno su se zbližili nakon Drejkovog koncerta na kojem su bili u zajedničkom društvu, a kasnije su završili i na privatnoj žurci.

Da stvar bude gora, mlada Džordan je odlučila svoju stranu priče ispriča u intervjuu na televiziji, što u taboru Kardashian-Jenner vide kao još jedan znak da donedavna prijateljica samo želi što više medijske pažnje te da uopšte ne žali zbog afere.

https://www.instagram.com/p/BqVh1T_HD4-/?utm_source=ig_embed

Kloi joj se javno obratila, pa poručila:

- Zašto lažeš Džordan Vuds? Ako ćeš da pokušaš da se spaseš time što si se javno oglasila, umesto da si mi se prvo izvinila, bar budi iskrena! Između ostalog, ti si razlog zašto se moja porodica rasturila - poručila je ova Kardašijanka na svom nalogu.