Celebrity News

Ko je BRAT BLIZANAC Kendal Džener!? (foto)

Ko je BRAT BLIZANAC Kendal Džener!? (foto)

Kirbi Džener se u poslednjih nekoliko godina uzdigao do pravog Instagram ljubimca, baš kao i njegove popularne prezimenjakinje koje mu služe kao inspiracija.

Na svom profilu na pomenutoj društvenoj mreži se predstavlja kao amaterski model, ljubitelj svih stvari, i ono što ga čini posebnim – bratom blizancem Kendal Džener.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Kirby Jenner (@kirbyjenner) дана 14. Јан 2018. у 10:21 PST

Kirbi nikada ne izlazi iz svoje uloge influensera iz Kardashian-Kendal klana, a on je ustvari komičar i majstor Fotošopa. Javnost o njemu ne zna mnogo jer se predstavlja isključivo kao 21-godišnji brat Kendal.

Kirbi u zadnje četiri godine nije osvojio samo srca svojih fanova, već i nominacije za prestižne nagrade Webby i Shorty koje se svake godine dodjeljuju za humor, najbolje fotografije, i parodiju na društvenim mrežama. Davao je intervjue za Teen Vogue, BBC Radio i mnoge druge časopise i portale.

Njegova sposobnost realnog uklapanja svojih fotografija u fotografije na kojima je Kendal, ali i ostali članovi Kardašijan klana, čine ga pravim čarobnjakom u Fotošopu

A evo i što Kirbi kaže sam o sebi:

- Većinu života sam proveo izvan očiju javnosti, uglavnom zato što me nije zanimalo da budem na televiziji. Kada je moja porodica snimala prvu sezonu emisije Keeping up with the Kardashians, bilo mi je samo 10 godina i bio sam opsednut rolerima, pa sam se samo držao toga. Jedne godine je trebalo da se pojavim u šou, ali slučajno sam se zaglavio u cevi za odvod pred kućom i tamo proveo dva meseca. Uglavnom, sada bih vole više da se pojavljujem u šou jer počinjem da svatam svoju karijeru ozbiljnije - kaže.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Kirby Jenner (@kirbyjenner) дана 7. Апр 2017. у 12:04 PDT

Kirbi takođe tvrdi da nije znao što je Instagram sve dok mu prijateljica Karen nije rekla da treba da napravi profil.

- 'Pitao sam: 'Šta je to Instagram?' Tada mi je sestra blizanka Kendal rekla: 'Treba ti korisničko ime i lozinka.' 

Moj omiljeni video je onaj na kojem ja i moje sestre čavrljamo i jedemo salatu jer to tako dobro opisuje naš život – čavrljanje i salata.'