Celebrity News

Koliko je Vojin Ćetković zaljubljen u Slobodu, to reči ne mogu da opišu (foto)

Autor: | 31/01/2018

Koliko je Vojin Ćetković zaljubljen u Slobodu, to reči ne mogu da opišu (foto)

Prelepa scena odigrala se pre nekoliko dana u Beču. U organizaciji naše dijaspore u ovom evropskom gradu održan je 21. "Svetosavski bal", a događaj su plesom otvorili Sloboda Mićalović Ćetković i njen suprug Vojin Ćetković.

Sliku haljine je Boba na svom Instagramu objavila pre nekoliko dana i ta fotografija je osvojila veliki broj komplimenata.

Bobu su u ovoj roze haljini nazvali prava princeza, a Vojin je te večeri zaista bio poput princa. Poznati par je na Balu bio u ulozi voditelja (prošle godine bal su otvorili Dragan Bjelogrlić i Anica Dobra), a pogledi ljudi koji su pratili njihov ples, govore kakvu su magiju njih dvoje napravili na ovoj svečanosti, navodi zena.blic.rs.

Vojin Ćetković o Slobodi: Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao

Dok su čarobno plesali, Vojin nije skidao zaljubljen pogled sa svoje supruge...

Sloboda i Vojin su dosad više puta stvarali magiju na malim ekranima. Setite se samo serije "Ranjeni orao" koja se prikazivala pre nekoliko godina. Boba je igrala Anđelku, a Vojin Tomu.

Ipak, poznati supružnici najveću magiju stvaraju u realnosti.

A juče je u njihovom porodici bilo mnogo magije. Ćerke poznatog para, bliznakinje Mila i Vera, proslavile su osmi rođendan.

Mama se pobrinula da za slavlje njenih mezimica budu spremni najbolji slatkiši. Sigurno su goste počastili još jednim divnim plesom, baš kao i nedavno u Beču.