Celebrity News

Komšije progovorile o Ani Sević i Darku, njihovom razvodu i otkrile NJENU pravu narav!

Komšije progovorile o Ani Sević i Darku, njihovom razvodu i otkrile NJENU pravu narav!

Ana Sević prošla je kroz buran život nakon razvoda od Darka Lazića i to se odrazilo i na njen život na Košutnjaku. Iako je zajedno sa bivšim suprugom sredila stan, koja je posle rastanka pripao samo njoj, Ana Sević, kako komšije kažu, retko dolazi na tu adresu i sve manje vremena provodi u tom stanu.

- Nisam je videla dva-tri meseca otkad je pravila selfi ovde pored zgrade. Ranije je uvek sa Darkom izlazila fino i pristojno. Sad samo ponekad proleti u žurbi. Moja terasa gleda u njenu, ali je i tu retko vidim da sedi - rekla je komšinica.

https://www.instagram.com/p/Bm395YRhsGd/?utm_source=ig_embed

Gospodin je ispričao da je Ana družoljubiva, ali da je zapravo nije bilo pravo kada su stavili njeno umesto prezimena Lazić na interfon.

- Ja sam stavio Sević, pošto Darka nema. Moja ćerka je odštampala prezimena i ja sam ubacio u interfon da se zna čiji je koji stan. Ana mi nije ništa rekla jer nije znala ko je to uradio. Čuo sam da ona nije volela što smo to uradili, ali sad joj ne smeta - rekao je komšija koji nije želeo da otkrije identitet.

On pak ističe da se ona uvek uredno javi te da je mislio da će njen brak sa Darkom trajati."Kad naiđe uvek pita: deda, kako je, a tako je bilo i dok je bila sa Darkom. Bili su tako dobro počeli uredili su taj stan, koji ima oko 150 do 200 kvadrata. Baš su bili dobri, sad šta ima između njih, što su se rastali... ko će ga znati", završava izjavu stariji pevačicin komšija.

Ostale komšije pevačicu uopšte i ne viđaju sa novim izabranikom Danijelom Nedeljkovićem.

- Ne dolazi sa novim dečkom, čak i sa detetom je retko viđam. Ona valjda ima još jedan stan, da li je kod majke ili gde - otkriva starija gospođa koja živi u Aninoj zgradi.

https://www.instagram.com/p/BnWrzWehHwG/?taken-by=anasevicofficial

Međutim, bilo je i onih stanara koji smatraju da je Ana pomalo i uobražena.

- Ne javlja se nikad, ponaša se kao da je magistar specijalista, kao da ima sve diplome ovog sveta. Ja joj nikada nisam rekla prva dobar dan - kaže gospođa koja živi u zradi do pevačicine.

- Otkako se razvela nijednom je nisam videla. Darko je za moj pojam seljak, delovao mi je pun sebe i arogantno. Mada mi i Ana deluje pomalo uobraženo - rekla je komšinica.