Celebrity News

A mislila je da to nije moguće: Korisni saveti Lepe Brene uz koje je uspela da izgubi 17 kilograma

A mislila je da to nije moguće: Korisni saveti Lepe Brene uz koje je uspela da izgubi 17 kilograma

Kada pričamo o poznatima koji su uz pomoć nutricioniste i pravilne ishrane skinuli višak kilogarama, ne možemo da ne pomenemo Lepu Brenu iako je prošlo mnogo godina otkako je ona rešila problem sa kilogramima.

Međutim, iako do sada nije previše pričala o svojoj transformaciji napokon je rešila da otkrila neke svoje korisne savete.

- Zaista je nemoguće da držite dijetu šest meseci - rekla je Brena koja je u tome ipak uspela, piše "Blic žena".

Ono zbog čega je odlučila da poradi na svom izgledu je, kako sama kaže, komentar jednog konobara na početku njene karijere.

- Mislio sam da će doći pevačica, kad ono – došla trafostanica - rekao joj je tada, što je nju povredilo, ali i motivisalo na promenu.

- Ujutro sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna supa bez masnoće i rezanaca. U stvari je to bila voda u kojoj se samo blanširalo povrće, a ne kuvalo do besvesti da ne dobijete ni jedan vitamin iz cele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso koje je bilo na grillu ili je bilo kuvano meso jer se ono lakše svari. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu - ispričala je ukratko Lepa Brena za pomenuti list.